Головна » 2011 » Січень » 27
  Фонд Олени Пінчук «АнтиСНІД» проводить студентський конкурс соціальної реклами, телесюжетів, есе, фотоісторій на тему «Мода на безпечний секс». Роботи можна подавати до 28 лютого, 23:00, повідомляє сайт фонду. У конкурсі можуть взяти участь студенти, аспіранти або групи студентів, аспірантів будь-яких українських вишів. Насамперед він проводиться для студентів, чия майбутня робота буде пов'язана з журналістикою чи рекламою, включно зі спеціальностями журналістика, мас-медіа, комунікація, міжнародна інформація, реклама, PR і спеціалізаціями продюсер, режисер, оператор.

  На конкурс приймають роботи в жанрі есе (до 6 тис. знаків без урахування пробілів), телесюжету (для підсумкової програми хронометражем до 5 хвилин, обов'язково зі стендапом), фотоісторії (не менше семи знімків), соціальної реклами на тему безпечного сексу (сценарій ролика, інтернет-банер або рекламний плакат). Обов'язковою умовою (для всіх, крім соцреклами) є реальний або вигаданий інформаційний привід, пов'язаний з проектом Fashion AID.

  Детальніше з категоріями робіт і технічними вимогами можна ознайомитися на сайті фонду «АнтиСНІД»: http://antiaids.org/ru/about/news/9293

  До журі конкурсу входять керівник редакції публіцистичних проектів каналу I ... Читати далі

Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 691 | Дата: 27.01.2011 | Коментарі (0)