Головна » 2013 » Вересень » 20 » Журналісти «NEWформатів» взяли участь у форумі «Молодіжна журналістика»
12:10
Журналісти «NEWформатів» взяли участь у форумі «Молодіжна журналістика»

На базі Білоцерківського національного аграрного університету відбувся форум «Молодіжна журналістика». Його організаторами виступили ВМГО «Національний студентський союз», ГО «ВМО «Молодь за євроінтеграцію» та Київська обласна студентська рада

Учасники Форуму - представники молодіжних ЗМІ з різних куточків України.

Роботу Форуму традиційно розпочалась з привітального слова. До учасників звернулись ректор Білоцерківського національного аграрного університету Анатолій Даниленко, президент ВМГО «Національний студентський союз» Микола Бучко та голова Київської обласної студентської ради Олег Водяний.

Наш Університет на заході представляли молоді журналісти «NEWформатів»: Оксана Ціпліцька, Діана Олендр, Таня Томюк, Іра Семеген.
Під час форуму «Молодіжна журналістика» всі учасники мали можливість взяти участь у конкурсі на краще молодіжне ЗМІ, що проходив за трьома напрямками:

§        молодіжний Інтернет-проект

§        молодіжний теле-/радіо проект

§        друкований молодіжний проект

За результатами конкурсу до переможців (3 місце) в номінації друкований молодіжний проект увійшли наші «NEWформати». Вітаємо колектив редакції «NEWформати» з досягненням та бажаємо подальшого професійного зростання та нових перемог!!! 

Водночас, на форумі учасники мали можливість брати участь у семінарах, тренінгах, майстер-класах на теми розвитку молодіжних ЗМІ та розвитку євроінтеграційних процесів в Україні, які провели провідні знавці своєї справи з телеканалу «Тоніс», академії державної служби при Президентові України, представники з Німецького радіо та знавці Інтернет ЗМІ. 

Фінальним акордом Форуму стало нагородження переможців та вручення сертифікатів учасникам.


http://www.chnu.cv.ua




Категорія: Про журкафедру | Переглядів: 586 | Додав: Lara | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]