Головна » 2013 » Квітень » 30 » Відбулася зустріч з відомим радіожурналістом
22:45
Відбулася зустріч з відомим радіожурналістом
 Сьогодні студенти кафедри журналістики на парі з "Радіовиробництва" зустрілися з журналістом Андрієм Вовком, який багато років пропрацював в українській редакції Deutsche Welle. 

  Він поділився своїм досвідом роботи: розповів, як зі своєю новиною вкластися у 35 секунд, як зробити домашню ізольовану кімнату для начитування текстів і яких помилок потрібно уникати під час запису коментарів та інтерв'ю. Також журналіст познайомив присутніх із технічними секретами, які допомагають йому досягти якісного звуку в ефірі, та порадив, як самому зробити нехитрі журналістські застосування для роботи. В аудиторії прозвучали записи його радіопередач. Можна було порівняти контент, який журналіст готував в Україні для німецького ефіру, з його матеріалами, які вже писалися і начитувалися в Німеччині, де він продовжив роботу.

  Андрію Вовку були поставлені питання, на які він охоче відповів. Студентів особливо привабила прикладна складова його майстер-класу. Зокрема - навіть програма для звукомонтажу, яку він порадив молодим журналістам. Немале зацікавлення викликало і його повідомлення про можливість стажування на Deutsche Welle. Також присутні тут же пробували зайти на сайт Deutsche Welle і ознайомитися з його наповненням.
  Журналіст привідкрив свої творчі плани в Україні - мріє про один з телепроектів (адже має й досвід телевізійника).

Нараз все це у задумах...
Категорія: Про журкафедру | Переглядів: 634 | Додав: | Теги: радіожурналістика, Андрій Вовк | Рейтинг: 4.5/11
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]