Головна » 2012 » Жовтень » 6 » Василь Теремко. Видавництво ХХІ. Виклики і стратегії
11:23
Василь Теремко. Видавництво ХХІ. Виклики і стратегії
  Сучасна видавнича система і книжна культура постали перед викликами, породженими переходом людства від індустріальної цивілізації до інформаційної. Вітчизняна видавнича галузь балансує на межі критичних випробувань. Без оволодіння стратегічними підходами і практиками їй важко буде зберегти присутність у культурному світі. Це зумовило дослідження сучасного стану, системотвірних основ, моделей і сценарних варіантів стратегічно вибудуваної діяльності видавництв. У їх основі — проникнення у пласти видавничої і суміжних з нею наук, спостереження за багатоманітністю практики, методологічно організовані мисленнєві старання. Спостереження і міркування, викладені в цій праці, прислужаться дослідникам і фахівцям видавничої сфери, а також усім, хто цікавиться проблематикою, зосередженою на книзі, читанні, наративно-рецептивних практиках і видавничих стратегіях.

  У книзі проаналізовано особливості видавничих стратегій у період суспільних трансформацій, співвідношення книга, текст, автор у стратегічній системі видавництва, визначено читання як сферу само здійснення видавничих стратегій, історичну зумовленість читацьких практик і видавничих стратегій.

  Спостереження і міркування, викладені в цій праці, прислужаться дослідникам і фахівцям видавничої сфери, а також усім, хто цікавиться проблематикою, зосередженою на книзі,  читанні, наративно-рецептивних практиках і видавничих стратегіях.

  Ціна 60 грн. Замовити посібник можна за тел./факс: (044) 456 84 63, 456 92 01.

  Е-mail: academvidav@svitonline.com; academvidav@gmail.com

  або на сайті: www.academiapc.com.ua

Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 1322 | Додав: | Теги: видавнича справа, видавництво | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]