Головна » 2011 » Травень » 28 » Конкурс для молодих журналістів
22:34
Конкурс для молодих журналістів
  Фундація Нові Медіа за сприяння Мережі Центрів Європейської Інформації організовує загальноукраїнський конкурс з е-журналістики «МАМ Формат: європейські цінності».

   Конкурс триватиме від 10 травня до 15 вересня 2011 року. Його ціллю є ознайомлення молодих людей зі світом засобів масової інформації через відкриття таємниць їх створення, відкриття нових талантів та популяризація ідеалів чесної, професійної, аполітичної журналістики.
   Вік учасниць / учасників 15-25 років, брати участь у Конкурсі може кожна шкільна і студентська редакція, євроклуби, учнівські парламенти, самоврядування, громадські організації, які знаходяться в Україні і в яких діє редакція чи гурток журналістики, а також окремо зареєстрована редколегія у сервісі mammedia.com.ua.
  За найкращі мультимедійні газети призовий фонд передбачає, окрім цінних призів за другі і треті місця, – участь переможця / переможниці в міжнародному медіа-таборі у Варшаві 01-12 жовтня 2011 р.
  Заявки на участь та запитання до організаторів / організаторок можна вислати на електронну пошту:  mammedia.ua(at)gmail.com.
   Детальніша інформація про конкурс - на кафедрі журналістики.
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 795 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]