Головна » 2013 » Липень » 30 » FULLCASUAL – НОВЕ ОБЛИЧЧЯ DRUM`N`BASS МУЗИКИ
23:50
FULLCASUAL – НОВЕ ОБЛИЧЧЯ DRUM`N`BASS МУЗИКИ

З кожним роком у бурхливий океан d`n`b музики вливається все більше свіжої крові. Ще вчора нікому не відомі музиканти сьогодні стають улюбленцями української публіки, а завтра візьмуть в полон серця слухачів по цілому світу. Потужним вибухом на вітчизняній d`n`b сцені став FullCasual, він же чернівчанин Денис Бродовський. У 19 він написав свій перший трек, а вже у 23 став учасником найпопулярніших drum and bass фестивалів: pre-party "Піратська станція REVOLUTION”, DRUM'N'BASS Конференції, GlobalGathering Ukraine 2013.

 

- Денисе, як ти вирішив стати музикантом?

- У мене почалося все банально, з вечірок. Спочатку виникла ідея, а потім я зрозумів, що потрібно створювати власну музику, а не бути просто діджеєм. Я відкрив для себе програму по написанню музики FL Studio і почав методом тику щось пробувати. Переглядав різноманітні відео уроки, і дуже корисним став тренінг Andy Vax. Також перечитував статті про створення електронної музики, сидів на різних форумах.

- Що було дальше після перегляду уроків, експериментів з програмою?

- Я почав писати. Спочатку мої спроби, зрозуміло, що не були дуже вдалими. Одного Перший трек, який вийшов був "Lost Feelings" на білоруському лейблі SoulRed. На нього було зроблено ремікс угорським музикантом Kelle. З ним же був записаний реліз "Ainu", на який зробив ремікс білорус Pryzma. На лейбі "Intelligent" вийшов реліз ''Mute''. Його підтримали багато слухачів, а також продюсери з України та Росії. Саме він приніс мені перший успіх.

- Як відомо поняття електронна музика дуже широке. В яких жанрах творить FullCasual?

- Перші мої спроби були в стилі psy-trance. Десь через пів року я познайомився з Марком і ми почали писати drum & bass. Невдовзі ми з ним розійшлися, а я вирішив спробувати зробити композиції з вокалом. Перші експерименти були зроблені з Євгеном Берегечем, Пізніше він познайомив мене з Катею (Kooka). З нею я співпрацюю до сьогодні. За цей період було написано багато різних треків, які виходили як на зарубіжних, так і на українських лейблах. З ними можна ознайомитися на моїй сторінці SoundCloud https://soundcloud.com/fullcasual, або просто пошукати в Google чи «ВКонтакте». Також ми створили проект ''Essence'' і під цим іменем пишемо в жанрі future garage і будемо випускатися на лондонському лейблі Solace.

- Напевно, ти як і всі музиканти прагнеш більше виступати перед публікою. Розкажи про свої перші live-виступи за межами Чернівецької області.

- Все почалося з того, що на нас звернув увагу Dj Tapolsky. Він у своєму радіо-шоу «Time 2 bass» почав грати наші треки і зазначив, що ми для нього стали приємним відкриттям. У листопаді 2012 року ми з Катею поїхали за запрошенням Derrick & Tonika  у Львів на Кваритиру "Drum And Bass". Усю зиму ми нікуди не їздили, а вже на весні Dj Tapolsky покликав нас виступати на pre-party "Піратська станція REVOLUTION”. Після цього були інші live-виступи у Львові та Києві. Та найбільш важливою подією став GlobalGathering Ukraine 2013.

- Денисе, музика для тебе це робота, чи хобі?

- Ні не робота. Я працював касиром на АЗС і чесно мені це подобалося. На роботі я відпочиваю від музики, набираюся натхнення. А коли пишу трек, то забуваю про фізичну втому. Завдяки цьому я ніколи не відчуваю себе пригніченим, адже мої заняття не є монотонними і не заважають один одному. Можливо, колись все зміниться, але зараз мене все влаштовує.

- Зовсім недавно, 19 червня вийшов твій з Катею подкаст «Raidhocast», розкажи як довго він готувався перед тим як побачити світ?

- Сама ідея створити подкаст виникла ще рік тому, ми записали пробну версію. Але я не був нею задоволений остаточно, тому вирішив відкласти його і повернутися до нього пізніше. Коли в мене назбиралася достатня кількість невиданих треків, - де які з них мені присилали, а де які я сам просив, - ми вирішили таки записати подкаст.

- Для більшості людей у житті важливу роль відіграє підтримка інших, яке місце у твоїй творчості займають друзі?

- Найперші свої треки я кидав кільком найближчим друзям і потім вислуховував усі зауваження. Після цього намагався написати краще. Сьогодні мені дуже приємно, коли на мої виступи їдуть друзі, я вдячний їм за підтримку. Вони за будь-яких обставин залишаться для мене важливими.

Спілкувалася Світлана ЗАЙЦЕВА

 


Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 736 | Додав: Шпіонка | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]