Головна » 2012 » Травень » 16 » Думками на істфаці, або великим істориком мені ніколи не стати
01:37
Думками на істфаці, або великим істориком мені ніколи не стати
  15 травня студентське наукове історичне товариство спільно з Управлінням зовнішніх відносин та зовнішньоекономічної діяльності Чернівецької обласної державної адміністрації провело дебатний турнір на тему: "Європейський чи Євразійський союз: переваги для України".
   Зустріч відбулася в рамках святкування Дня Європи. Говорили про переваги та недоліки двох даних союзів, можливості України при вступі до них, презентували збірку студентських есеїв з теми дебатів.
   Перед зустріччю в соціальній мережі провели опитування на тему: «Якби наступного тижня відбувся референдум щодо вектору зовнішньої політики України, що б ви обрали?». Із 98 опитуваних 78,6% (77 осіб) проголосували за вступ України в Європейський союз, 21,4% (21 особа) - за вступ у Євразійський.
   До дебатів опитування провели знову, додавши до нього пункт нейтралітету. Таким чином, 21 за Європейський союз, 4 за Євразійський, 5 дотрималися нейтралітету.
   Після дебатів думка аудиторії змінилася: 24 за перший варіант відповіді, за другий - 1, за нейтралітет - 12. А один із учасників навіть запропонував створити новий союз.







Категорія: Новини студентського життя | Переглядів: 645 | Додав: Нікуся | Теги: Євразійський союз, європейський союз, дебати | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]