Головна » 2012 » Серпень » 27 » Стартує трьохмісячна школа журналістики
16:29
Стартує трьохмісячна школа журналістики
Головні редактори друкованих і Інтернет видань підготували нову освітню програму ділової та політичної журналістики: ті, хто вступить до школи вже за три місяці навчання оволодіють усіма необхідними навичками роботи і будуть працевлаштовані в діючих редакціях.
   За три місяці занять двічі на тиждень, у вечірній час, можна буде навчитись репортерській справі, редакторській майстерності, основам управління медіа. По завершенню освітньої програми її слухачі захищатимуть випускні проекти і працевлаштовуватимуться у викладачів програми.
   Школа політичної і ділової журналістики перша не лише в Україні, а й у всій Східній Європі, підготує спеціалізованих майстрів. По завершенню програми, випускники з легкістю напишуть есе, репортаж чи інтерв’ю. Професійно складуть план роботи нового медіа проекту. Під час підготовки школи організатори заклали в основу принцип: інвестиції в навчання повинні повертатись. Для цього випускникам підготували оплачуване стажування і можливості працевлаштування на перспективні посади.
   Цінова політика школи соціальна. Вартість навчання - 500 грн./міс. На думку організаторів, такого роду програми повинні професіоналізовувати ринок і давати дорогу молодим.
   Школа може похвалитись найбільшою кількістю викладачів-практиків. Серед запрошених лекторів головний редактор "Комерсант-Україна” Андрій Гоголев, шеф-редактор "РБК-Україна” Антон Подлуцький, головний редактор "Українські новини” Денис Безлюдько, головний редактор "Московские новости” і екс-редактор "Сегодня” Ігор Гужва, генеральний директор "TVi” Микола Княжицький, ведучий ток-шоу Євгеній Кисельов, легендарний журналіст Микола Вересень і багато інших. З повним списком викладачів і детальним графіком навчання ознайомтесь на сайті школи.
   Тривалість програми - 3 місяці. Кількість занять - 25 авторських лекцій. Кількість студентів - 50 чоловік. По завершенні стажування видається диплом з відзнакою чи сертифікат.

  Для вступу, заповніть веб-анкету на сайті школи - http://journalism.org.ua/
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 616 | Додав: | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 2
1 Нікуся  
0
Як я розумію всі занняття проходять в Києві?

2 sonata  
0
Так, семінар більш доступний для випускників кафедри, які там працюють

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]