Головна » 2011 » Липень » 14 » МГО «Інтерньюз-Україна» організовує Другу Літню школу MediaNext
22:40
МГО «Інтерньюз-Україна» організовує Другу Літню школу MediaNext
  МГО "Інтерньюз-Україна" та спільнота медіа-інноваторів MediaNext за підтримки МФ «Відродження» запрошують студенток / студентів факультетів журналістики та медіа-активістів / медіа-активісток на Другу Літню школу MediaNext
(Київ, 14-20 серпня 2011).

  Для чого це? Друга Літня школа продовжує традиції Літньої та Зимової шкіл MediaNext, проведених у cерпні та грудні 2010 року. Цьогорічна школа запропонує оновлений 7-денний курс із застосування можливостей нових медіа.
  Школа пропонує учасницям / учасникам ті знання і навички, які вони не можуть отримати в університетах з огляду на невисоку практичну підготовку студентів / студенток до реалій життя в українських вузах. Школа дозволить учасницям / учасникам підвищити їхню конкурентоздатність у пошуку роботи в сучасних медіа і в пов’язаних із ними сферах.
  Чому вчитимемося? Друга Літня школа з нових медіа MediaNext - це гарна можливість для учасників / учасниць упродовж 7 днів засвоїти теоретичні знання та практичні навички інструментів цифрової журналістики. Навчитись ефективній роботі з мультимедіа, соціальними мережами для робочих цілей, управління репутацією, проводити моніторинг, ефективний пошук інформації, засвоїти стилістику в онлайні. Особлива увага буде приділена широкій темі візуалізації інформації і розвитку творчих навичок молодих журналістів / журналісток.
  Лекторами / лекторками Літньої школи MediaNext виступлять провідні експерти / експертки з нових медіа, журналісти / журналістки та редакторки / редактори ключових українських ЗМІ, в тому числі учасники / учасниці спільноти MediaNext.
  Літня школа MediaNext – це не лише навчання, а місце зустрічі активної молоді з різних куточків України, можливість знайти нових друзів, однодумців та знайомства, які в майбутньому допоможуть побудувати кар’єру.
  Досвід, здобутий на Другій Літній школі MediaNext, допоможе студентам / студенткам та медіа-активістам / медіа-активісткам розвинути свої журналістські навички, дізнатися реалії ринку медіа, запропонувати інноваційні інструменти роботи в редакціях.
  Дати проведення: Школа відбуватиметься з 14 по 20 серпня у Києві. Навчання триватиме щодня з 9.30 до 18.00.
  Хто може взяти участь?
  До участі в конкурсі запрошуються студенти / студентки факультетів журналістики та медіа-активісти / медіа-активістки (до 25 років) з усіх областей України.
  Тренерами навчальних сесій будуть досвідчені медіа-професіонали та експерти з нових медіа з досвідом роботи в галузі.
  Умови участі: Учасники / учасниці другої Літньої школи MediaNext відбираються на конкурсній основі. Усього буде відібрано 30 учасниць / учасників.
  Участь безкоштовна. Обов'язковими умовами участі є:
1) заповнення онлайн-анкети - bit.ly/registr_summer2
2) реєстраційний внесок у перший день навчання - 100 грн.
3) наявність ноутбука для навчальних сесій.
  Учасники / учасниці забезпечуються навчальними матеріалами, харчуванням (кава-паузи та обід).
  УВАГА! Учасникам / учасницям з-поза меж Києва необхідно буде самостійно забезпечити свій проїзд та проживання на період навчання. Організатори можуть сприяти відібраним учасникам / учасницям щодо спільного пошуку проживання, надавши учасницям / учасникам контакти одне одного.
  П’ять учасників / учасниць мають можливість отримати від організаторів тревел-грант для компенсації вартості проїзду в обидва боки.
  Дедлайн для заявок: Заявки на участь в II Літній школі MediaNext приймаються до 18.00, понеділка 01 серпня 2011 року
Реєстрація через онлайн-анкету: bit.ly/registr_summer2
Результати відбору – 04 серпня 2011 року.
Початок навчання – 10.00 неділя, 14 серпня 2011 року

Контакти:
Катерина Дідик, менеджерка з організації заходів, 096 306 31 37, 044 458 44 40 kate.didyk(at)gmail.com
Twitter: @medianext_ua
Блог: medianext_lito.livejournal.com
Cторінка в Facebook: MediaNext Ukraine
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 593 | Додав: | Теги: Літня школа, MediaNext, Інтерньюз-Україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]