Головна » 2011 » Вересень » 19 » Журналісти згадали Георгія Гонгадзе
14:31
Журналісти згадали Георгія Гонгадзе
   Важливим днем в історії України є 16 вересня. На жаль, з цією датою нас пов’язує сумна подія – смерть відомого українського журналіста Георгія Гонгадзе. Рівно одинадцять років назад молодий, талановитий та правдолюбивий журналіст пропав безвісти. А в листопаді його безголове тіло знайшли в лісі біля Таращі (районний центр Київської області). Слідство затягнули на довгих десять років, та злочинців досі не покарано.
  У Чернівцях цей день відзначили скромно. Обласне відділення національної спілки журналістів України організувало вшанування пам’яті всіх загиблих журналістів (за час незалежності України загинуло 63 працівники медіаструктур) на Центральній площі міста біля пам’ятника Т.Шевченку. Вшанувати пам'ять прийшло близько 20 представників різних ЗМІ Чернівців.
  Шкода, що наша місцева влада організовує різноманітні концерти, масові гуляння та витрачає шалені кошти на вже відомих артистів, а до людей, які все своє життя відстоювали честь та гідність нашої держави, боролися за правду і поплатилися життям за неї, нашим можновладцям діла немає...
Юля Попович
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 528 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]