Головна » 2010 » Вересень » 13 » Cоціальний BarCamp
20:23
Cоціальний BarCamp
  16 жовтня вперше в Україні пройде BridgeCamp - соціальний BarCamp для представників 3-го сектору. BarCamp - це сучасний формат конференції, яка об'єднує фахівців у тій чи іншій області, які діляться своїм досвідом і шукають спільні шляхи вирішення проблем. Це вільний стиль, без жорстких рамок організації, який включає дискусії, доповіді, презентації, тренінги та круглі столи. BridgeCamp включає в себе:
- три «проблемних» потоки: фандрайзинг, PR та проектний менеджмент для НУО;
- секцію «Соціальні медіа»;
- Social LegalCafe - юридичні аспекти діяльності НУО;
- Змагання управлінців та розвиток навичок ведення переговорів;
- Social Pecha Kucha - презентація проектів (найкращі за результатами голосування отримають фінансування від організаторів, а присутні представники благодійних фондів мають на меті відібрати найбільш перспективні).
    Участь за умови реєстрації до першого жовтня - безкоштовна. Загалом заплановано зібрати понад 500 представників громадських організацій, журналістів, представників влади та спонсорів.
   Проект відкритий - будь-хто може долучитись до організації та допомогти: поширити інформацію про проект через свої інформаційні ресурси: соціальні мережі, сайти та просто серед своїх друзів; запропонувати або виступити доповідачем, знайти медіа-партнера чи стати волонтером.
Реєстрація на сайті проекту - bridge.camp.org.ua
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 736 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]