Головна » 2010 » Листопад » 3 » Одружуються і в гуртожитку
21:57
Одружуються і в гуртожитку
Щорічно у другому гуртожитку, що на вулиці Стасюка, студенти організовують «весілля» для першокурсників. Традиційно серед усіх, нещодавно поселених у гуртожиток, обирають двох молодят і проводять святкування. Найцікавіше те, що зазвичай наречені не знають один про одного, тому церемонія є дуже невимушеною і природною. Організатори «весілля» дбають, щоб у се було документально затверджено, а саме святкування відбувалося за українським обрядом.
  «Бувало й так, що студенти організовували й декілька весіль, – говорить чергова на вахті. – Вони вміють гарно проводити час, а іноді й мене залучають до усього – шлюбне свідоцтво дають підписувати, адже у них все це на серйозному рівні, не упускають жодних деталей».
  Такі масові заходи у другому гуртожитку зацікавили ЗМІ, тому цього річ на святкування завітали представники буковинської преси. А згодом на сторінках «Молодого буковинця» було опубліковано репортаж з місця події. Студенти таким чином намагаються підтримувати традиції, вдосконалювати акторську майстерність, демонструвати приклад для наслідування і водночас робити гуртожитське життя цікавішим.
Ірина Мороз, 310 група
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 757 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 7
6 LL  
0
А де ті світлини?

7 Vitalia  
0
в приватних фотоколекціях smile

5 Vitalia  
0
чого ж не висвітлений...світлин з того свята є багато ))) smile

3 ?  
0
і як же святкували Хелловін? такий інформаційний привід залишився не висвітлений!!!

2 Vitalia  
0
буває і не таке...весілля - то гарна традиція, а ще є святкування Хелловін, Адрія, Різдва...іншими словами, треба бути завжди готовими! ))) biggrin

4 sonata  
1
У наші часи Хелловін не святкували - ще не знали такої екзотики, однак на 1 квітня одного разу носили "покійника". Світло в гуртожитку відімкнули, стукали в двері і залишали господарям замотаного в біле "покійника" з запаленою свічкою в руках. На кількох ліричних філологів подіяло biggrin

1 LR  
0
я й не знала, що там таке буває, хоооочу в гуртожиток!!!)))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]