Головна » 2009 » Грудень » 2 » Вирване
17:56
Вирване
Ця хвора осінь
Кожна людина чогось боїться. Переважно ці страхи беззмістовні і створені самою людиною.
Я ніколи не могла сказати, що я боягузка, але з часом починаю замічати, що це до дурості дійсно так. Я боюся що він піде і залишиться лише погляд голубих очей, і я не можу зрозуміти як це я буду не його... Та не піде він!!! Звідки ця впевненість?! Бо він мій, бо цей погляд належить лише моїм губам, чомусь я впевнена ,що він не зможе жити з думкою що мене обнімає інший, та я боюся що це може не так.

Також я боюся що ця мить мого життя закінчиться, х, та вона уже закінчилася,, та все рівно мені добре, я люблю коли горить вогонь і йде дощ, зараз тільки горить вогонь, а дощ прийде потім, хоча біля мене і так добре, тому я не боюся, бо будуть інші чудові миті.

Я боюся що все закінчиться на вулиці покритій снігом. Фе ненавиджу сніг. Але ж він обіцяв що не відпустить, потрібно вірити, адже я йому по-справжньому потрібна. А сама більше я боюся що буду ні кому не потрібна, тому на певно я заведу собачку і назву …. Якось, ще не придумала.

Ой та стаття про інше! Дійсно про хвору осінь, якже я люблю осінь, тому і не курю бо осінь пахне краще і її затяжка набагато кайфовіша ніж « мальборо». Та ця осінь хвора. Вона вбиває і калічить людські життя та мрії, і я боюся, що вона буде хворіти вічно,але я ж її так люблю.
Боюся …. Та зараз у цю мить я йду пити каву, і я не боюся що вона закінчиться , бо завжди є інша пачка кави.
Переглядів: 899 | Додав: PshukaLka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 nifoppyloully  
0
test

3 :))))))  
0
коли щось закінчується, треба вірити, що завтра стане початком нового - просто перегорнути сотрінку. Час лікує і залишає лише спомини, які відходять з кожним новим днем

1 Mіss  
0
я не боюся що вона закінчиться...може це мить нового початку smile

2 PshukaLka  
0
Надіюся cry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]