Головна » 2011 » Жовтень » 13 » Сенс життя
21:48
Сенс життя
   Останнім часом я почала більш заглиблено думати про сенс свого життя... І є підозра, що не скоро я цього позбудусь.
   Моє життя, як у багатьох, складається не так, як хотілося б, як планувалось... І збагнула я це, коли прийшов час зробити самостійний крок у своєму житті.
  Я не пішла за своєю мрією, за ціллю, я не пішла дорогою вдосконалення саме в той момент, коли вирішується фундамент людського життя, бо я закохалася. Як на сьогоднішній день, не думаю, що те було коханням. Потім вдосконалювалась для своїх батьків, дорогою якою вони мені порадили, вчитися та досягти мети за кордоном. Але і тут існувала перешкода... Я бачила, скільки зусиль вони вкладають, скільки переживань та роботи. Я розуміла, що за мною стоїть братик, який теж прагне вчитися, і взагалі нас п'ятеро, не можу я думати тільки про себе.
   І так, почавши працювати, я непомітно стала сірою мишкою. За мізерні гроші я спала чотири години на добу, бо все одно батьки платили за проживанням. Я на образи відповідала мовчанням та плачем в кутках, коли, знаючи мене зі школи - дівчин, яка всім все відповідає в обличчя, цілеспрямована та впевнена в собі, я змінилася. Це не могло тривати вічно, я захворіла. Забрали мене додому, почалася депресія, все! Нема мене, не хотілося жити, не хотілося спати... Кожен день починався і закінчувався одними і тими ж думками - чому я? Чому всі вже знають свою дорогу в житті, а я ні? Невже це все?
   За допомогою мами, її підтримки та турботи я сьогодні тут. Але мій фундамент ще не складений. Мені не стало краще, я ще не піднялася з землі, я ще на колінах. Я тут, де й надалі граю свою стару роль, де не можу словами передати свою пряму думку, де сміються над моїм мовленням...
   Але я знайду сили в собі піднятись і подякую Богові за те, що в мене є життя, решта це просто перевірки.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1559 | Додав: cristov | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]