Головна » 2009 » Грудень » 2 » А як ти вважаєш?
17:57
А як ти вважаєш?
The end так закінчуються фільми америкосів, прощай – так закінчуються стосунки, п’яні поцілунки – це кінець сварок. Але коли кінець то є обов’язково початок!

У твоїх очах я бачу свій кінець, але початок???,,,, Чого? Точно твій початок. Ти підібрав мене на вулиці і пригрів біля своїх ніг, тепер я приручене кошеня у твому житті. Я не твоя любов, я просто є, і тобі жалко викинути мене. Що за маразм я несу??? Та все таки він реальний. Ти не куриш, та коли ввечері я лежу у кутку я чітко бачу, як з твоїх очей йде м’ятний дим. Ти давно не кормиш мене, я сама полюю, я не знаю навіщо я біля тебе, але ти є!!!
Коли ти підібрав мене я була ніким, ти став для мене точкою дотику між планетами пристрасті і морозів, але ти ніколи мене не чіпав. Хоча я не могла без тебе. Ти так вміло брешеш, сам не замічаючи цього, от і зараз читаючи це, ти думаєш, що це не про тебе
Це напевно кінець, просто вже – 30, просто вже The end, а ти як вважаєш?
Переглядів: 971 | Додав: PshukaLka | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 1
1 Acropolis  
0
Звісно, що кінець чогось - це обов"язково початок чогось іншого. Просто не потрібно ніколи засмучуватися, а рухатися далі по життю. І рано чи пізно ви знайдете того, з ким разом скажете: "Happy End"!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]