Головна » 2013 » Вересень » 22 » Студентка кафедри журналістики взяла участь у міжнародному обміні "Show and Act to Exchange"
15:34
Студентка кафедри журналістики взяла участь у міжнародному обміні "Show and Act to Exchange"
 
Студентка 3 курсу спеціальності "Журналістика” філологічного факультету Яшан Вікторія взяла участь у міжнародному молодіжному обміні "Show and Act to Exchange", який проходив з 9 по 18 вересня 2013 року в м. Кобулеті, Грузії.

Головним завданням проекту було навчити майбутнє покоління як стати активним учасником соціального життя та сприяти побудові суспільства, що базується на таких цінностях, як взаємоповага, толерантність та рівні можливості для всіх.
До участі запрошувалися молоді люди віком 18-20 років, які займаються громадською діяльністю, беруть участь у студентському самоврядуванні чи працюють у молодіжних медіа.

Загалом організатори відібрали 60 учасників з Грузії, України, Естонії, Італії, Польщі та Вірменії. За 10 днів група мала змогу налагодити міжкультурний діалог, подолати різні стереотипи, підвищити свою обізнаність про культуру інших національностей.

Робота проекту розпочалась зі знайомства між учасниками за допомогою різних енерджайзерів, та інтерактивних методів. Також в програмі передбачались міжнаціональні вечори, екскурсії та робота у ”воркшопах” – спеціальних гуртках, де можна було проявити свою креативність. На такі групи ділилися за сферою діяльності та інтересами: медіа, піар та фотографія, анімація, "handycraft” (прикраси власноруч), танцювальний та театральний гуртки.

Також під час обміну проводились лекції про можливості молодих людей брати участь у європейських програмах: відвідувати інші подібні події, бути волонтерами або ж писати проекти самостійно, таким чином втілювати свої задуми та реалізовувати можливості.

Наприкінці всі учасники презентували роботи своїх груп та отримали сертифікати, в яких самостійно мали можливість вписати навички, здобуті за період перебування в Грузії. Захід відбувся за підтримки програми Європейського Союзу «Молодь в дії».

Категорія: Новини студентського життя | Переглядів: 595 | Додав: | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]