Головна » 2010 » Квітень » 15 » День української сорочки - справжній вияв почуттів чи показ на загал? Розкаже "Унікальна молодь"!
15:08
День української сорочки - справжній вияв почуттів чи показ на загал? Розкаже "Унікальна молодь"!
     У День української сорочки організатори акції завітають у прямий ефір програми "Унікальна молодь" (16:05), щоб розказати більше про це свято і його перебіг, а також, щоб поспілкуватись з усіма, хто налаштується на хвилі радіостанції "Буковина" (68 ФМ, 837 АМ)!

Уже зараз помічаємо, що свято зініційоване буковинськими студентами   відбувається досить яскраво. Сьогодні, 15 квітня – безліч школярів, студентів, працівників різноманітних закладів, підприємці та таксисти одягнули вишиванки!

     Споконвічна українська традиція одягати вишиту сорочку на свято отримала нове дихання! Та, дехто вважає, що День укр.сорочки це не щира демонстрація патріотичних почуттів, а "шароварщина" і показ на загал…Тому, ми запросили на ефір організаторів акції – представників студентва ЧНУ ім.Ю.Федьковича: Сергія Бостана, Лесю Воронюк, Олександра Ткачука та інших, щоб подискутувати з ними про поняття патріотизму і традицій.

Запрошуємо телефонувати до ефіру і прибічників, і противників Дня української сорочки: 52 55 11. Програма "Унікальна молодь" триватиме з 16:05 до 16:55!

на фото: Сергій Бостан, ведуча програми Лариса Репка та Леся Воронюк під час ефіру.
Фотограф і також гість студії: О.Ткачук

Категорія: Статті випускників ЧНУ | Переглядів: 997 | Додав: Lara | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 8
5 sonata  
0
Є ідея - всім журналістам місцевих телеканалів вийти в ефір у вишиванках, особливо - ведучим новин! Може, вже на наступний рік... Спробую запропонувати голові обласного відділення НСЖУ Ю.Г.Терону - а раптом ініціативу підтримають

6 Lara  
0
ідея - супер!!! Де Ви їх берете?)

8 sonata  
0
Ваш інформацйний привід підказав )))))

4 sonata  
0
До речі, журналісти теж підтримали - дехто на захід в УМВС теж прийшов у вишиванці

3 sonata  
0
Шкода, пропустила, зате в цей день встигла на прес-конференцію та взяла участь у фотосесії у вишиванках - теж непогано. Зі святом! А вишиванки всім вам дуже личать smile

7 Lara  
0
Щиро дякую! Вишиванка не може не пасувати!

2 Lara  
0
)))Так, дуже скромний!))) Ефір вийшов дуже приємний і цікавий, дякую усім, хто приєднався!

1 Acropolis  
0
А Сашко знову поза кадром!)) Вся слава іншим. Фотографи такі скромняжки))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]