Головна » 2013 » Серпень » 14 » Звернення колективу ТВА
21:26
Звернення колективу ТВА
  Шановні колеги! 

  Ми повернулися в ефір, сьогодні, рівно о 12.00, після 22 днів тиші. Сьогодні ж згідно затвердженого Концерном РРТ проекту, була реалізована схема комутацій. Якщо дивні пожежі не повторюватимуться, а у колишнього керівника «ТВА» не буде доступу до нашого обладнання, найближчим часом телеканалу «ТВА» нічого не загрожує.
  Наша позиція залишається незмінною – влада винна в тритижневому мовчанні телеканалу. Сценарій, запущений на знищення «ТВА» ніхто не відміняв. Ми розуміли, що лише завдяки інформаційному тиску, публічності і солідарності ми виграємо цю битву. Щоби виграти війну – необхідно докласти ще більше зусиль.
  Ми розуміємо, під яким тиском були чиновники, прямо чи опосередковано залучені до спецоперації зі знищення «ТВА», і швидше за все, ми б поспівчували їм, якби не три тижні виснажливої боротьби за професійне виживання. Але, тим не менше, ми хочемо сказати дякую за прийняті рішення, які дозволили нам, нехай через 22 дні, повернутися до глядачів.
  Ці 22 дні нас багато чому навчили і змусили подивитися на світ очима героїв наших гострих сюжетів. Ми стали сильнішими і впевненішими. Боротьба за «ТВА» стала нашою особистою, приватною справою. Ми чітко і остаточно побачили, хто є хто . А ще зрозуміли, що ми не одні і навкруги є тисячі журналістів, котрі протягнули руку допомоги.
  Головна боротьба – попереду! Це боротьба за ліцензію. Усе, що з нами відбувалося протягом цих трьох тижнів було направлено, якщо не для того, щоби знищити, то - зламати.
  Ми дякуємо Незалежній медіа-профспілці, руху «Стоп цензурі», сотням колег з усієї країни, які підтримали нашу команду і своєю солідарністю допомогли нам відстояти справедливість. Це наша з Вами спільна перемога!
  Із вдячністю та повагою, Колектив телеканалу «ТВА»
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 608 | Додав: | Теги: ТВА | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]