Головна » 2010 » Вересень » 13 » Журналістика цифрового майбутнього
20:12
Журналістика цифрового майбутнього
Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» та Могилянська школа журналістики (НаУКМА) оголошують конкурс на участь у проекті «Журналістика цифрового майбутнього». Мета проекту: навчання молодих журналістів ньюз-румів майбутнього - шляхом долучення їх до цифрової культури нових медіа. Слухачі отримають знання та навички цифрових технологій збору, обробки та розповсюдження інформації від найкращих українських та закордонних викладачів. Навчання відбувається у вигляді тижневих модулів протягом 8 місяців. Кожний модуль присвячений різним аспектам/проблемам створення контенту та розповсюдження його серед аудиторій. Останній модуль є виїзним (ц.р. кращі редакції м. Сан-Франциско) та пропонується найкращим слухачам за результатами випускних робіт. За 3 роки існування випускниками школи стали 60 журналістів.

   Заявки приймаються з 13 вересня по 26 жовтня 2010 року. Для участі у відкритому конкурсі апліканти мають надати наступні документи:

1. Заповнену аплікаційну форму, де зазначається рівень освіти, досвід та характер медійної діяльності, рівень володіння комп'ютером та рівень знання англійської мови.

2. Аплікант повинен надати лист підтримки роботодавця, в якому би зазначалося, що роботодавець не заперечує проти відсутності працівника на робочому місці (на увесь термін навчання - 8 тижнів протягом 8 місяців).

3. Зразки цифрових творчих доробків (фотографій, аудіо- чи відео доробків, блогів чи сайтів), які би демонстрували зацікавленість апліканта у цифрових технологіях.

    1-5 листопада 2010 року відбудеться співбесіда із членами Приймальної комісії. Початок навчання - 8 листопада 2010 року. Навчання на проекті є безкоштовним. За більш детальною інформацією звертайтеся: www.fdu.org.ua; http://j-school.kiev.ua/ Аплікаційна форма за адресою: (http://j-school.kiev.ua/images/uploads/application_form_dfj.pdf )

Контактні особи:
Світлана Панюшкіна - керівник програм і проектів фонду
тел. +38 (044) 502-52-16, +38 (050) 348-47-43
Руслан Дейниченко - керівник Програми, НаУКМА, Могилянська школа
Журналістики тел./факс +38 (044) 463-77-02
Корисні лінки:
http://www.youtube.com/watch?v=ydTca-SntkY (відео анонс)
http://www.fdu.org.ua/ru/cat/301

Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 777 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]