Головна » 2013 » Жовтень » 23 » Здобуваємо всеукраїнські нагороди
20:47
Здобуваємо всеукраїнські нагороди
 Чернівецька обласна державна телерадіокомпанія повідомляє, що отримала дипломи одразу у чотирьох номінаціях одного з найпрестижніших Міжнародних фестивалів теле- радіопрограм «Калинові острови».
    "Генеральний директор Чернівецької ОДТРК, заслужений журналіст України Любов Годнюк, яка представляла телерадіокомпанію у Дніпропетровську на «Калинових островах», отримала престижні нагороди з рук Віце-прем`єр-міністра України Олександра Вілкула. По-особливому представила команда телеканалу «Буковина» красу та неповторність столиці нашого краю. Програма «Чернівці на полотні життя» була визнана переможцем у номінації «Краще представлення обласного центру».
    У номінації «Краща дитяча програма» відзначена також Чернівецька ОДТРК, а саме – один з випусків циклу «Міні-мікс». Його автор Ольга Борщевська зізнається: вона працює заради того, аби нинішня молодь обирала у житті істинні цінності.  
    Кращим соціальним проектом серед радіопрограм визнано творчу роботу редактора Чернівецької ОДТРК Наталії Пазюк. Вона вже не один рік висвітлює медичні проблеми, і тому радіє такому високому визнанню.
Радіожурналіст Тарас Піц обрав за основу своєї програми тему закордонного заробітчанства. Та перемога дісталася йому не лише завдяки гостроті проблематики, а й незвичному втіленню самої ідеї.
    Загалом на телерадіофестивалі «Калинові острови» було представлено понад 100 телевізійних та радіопрограм".
    Нагадаємо, Наталія Пазюк є випускницею кафедри журналістики, а Ольга Борщевська навчається на 5 курсі. Кафедра журналістики вітає дівчат і бажаємо їм творчого зростання та нових професійних досягнень!
Категорія: Про журкафедру | Переглядів: 765 | Додав: | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]