Головна » 2012 » Травень » 31 » Розвиток новітніх медіа. Семінар
20:35
Розвиток новітніх медіа. Семінар
28 травня о 13.00 в Червоній залі ЧНУ відбувся семінар для журналістів. Вела виконавчий директор ІМІ Вікторія Сюмар. Говорили про появу новітніх медіа, їх проблеми та шляхи вирішення, перспективи розвитку.
Виступали також Тарас Возняк (редактор видання "Незалежний культурологічний вісник - Ї") та Ярослав Кирпушко (голова НГО "Буковинський центр реконструкції і розвитку" ).









"Спочатку населення дізнавалося про основні новини з газет. Проте це було не дуже зручно, оскільки поки газету надрукують та доставлять проходить немало часу. А ще у друкованих ЗМІ виникла проблема - їм постійно потрібно було змінюватися та трансформуватися, аби вижити. Потім новини люди дізнавалися з радіо та ТБ. Проте в радянські часи новини фільтрувалися і реальних новин там було мало. Тепер тиражі друкованих видань "з'ідає" Інтернет. ",-зазначив у своєму виступі Тарас Возняк.
За останні 15 років людство разом із Інтернетом отримало електронну пошту, пошувики та соціальні мережі. І потроху новітні медіа починають витісняти вже звичні для старших поколінь газети,радіо та ТБ.
Інтернет руйнує кордони. Відстань, місце народження, місцезаходження, вік, стать - нічого немає значення для спілкування. Окрім мови. Проте і в цьому є одна перевага. На даний момент у більшості країнах світу спілкуються англійською. Тому той, хто вивчає цю мову-просто везунчик.
Також саме новітні медіа дають можливість людині самоактуалізуватися. За пірамідою Маслоу, яку привела до прикладу Вікторія Сюмар, потреба в самоактуалізації  найвищою поміж усіх інших потреб.


Проте варто пам'ятати, що Інтернет - це не інший світ, а віртуальна частинка реального. І це всього лиш метод покращення умов спілкування на відстані, інструмент для реалізації своїх бажань та потреб.
Наважтеся зустрітись з друзями вживу, а не онлайн.
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 862 | Додав: Нікуся | Теги: новітні медіа, Вікторія Сюмар, семінар | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 3
3 sonata  
0
от на 2 курсі у вас буде "Фотожурналістика" - навчитеся правильно фотографувати і обробляти фото для сайтів, трохи вони затемні

2 sonata  
0
біля дати виставлення матеріалу натиснути курсором позначку "відкрити", а потім - "теги матеріалу"

1 Нікуся  
0
скажіть, будь ласка, як виправити теги?
тому, що я переплутала теги з різних статей
семінар, новітні медіа, Вікторія Сюмар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]