Головна » 2010 » Вересень » 9 » Запрошення до співпраці
18:48
Запрошення до співпраці
Відповідно до договору про співпрацю, підписаного Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича й редакцією Всеукраїнського наукового журналу «Мандрівець», університет відтепер має змогу безкоштовно поширювати серед широких кіл освітянської громадськості інформацію щодо результатів наукових розвідок своїх працівників та проведених на власній базі заходів всеукраїнського масштабу.
     Журнал "Мандрівець" – спільний проект Національного університету "Києво-Могилянська академія" та видавництва "Мандрівець".
     Заснований у 1993 році як журнал гуманітарних студій, він включений до переліку наукових фахових видань зі спеціальностей: філологія, історія, філософія. Основна читацька й авторська аудиторія журналу – науковці гуманітарного напрямку і ті, хто цікавиться новинками у світі освіти, науки, книговидання.
     Запрошуючи до співпраці аспірантів, докторантів, кандидатів та докторів наук, редакційна колегія „Мандрівця” пропонує низку послуг:
1. Публікацію результатів дисертаційних досліджень з історичних, філософських і філологічних наук.
2. Публікацію інформаційно-аналітичних матеріалів (рецензій, анотацій) про видані в інституті або його працівниками рекомендовані чи схвалені Міністерством освіти і науки України наукові та науково-популярні книги з історії, філософії і філології.
3. Публікацію аналітичних матеріалів за результатами вагомих наукових заходів (конференцій, пленумів, семінарів, круглих столів тощо).
   Для забезпечення продуктивної співпраці майбутніх дописувачів із журналом на базі університету створено кореспондентський пункт (6 корпус, філологічний факультет, ауд. 56, кафедра журналістики; контактна особа – Гринівський Тарас Степанович), де можна отримати більш детальну інформацію про сам журнал, вимоги до публікації наукових статей та інформаційних матеріалів, для бажаючих – умови передплати.
   Запрошуємо до співпраці!
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 804 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]