Головна » 2010 » Серпень » 31 » З Першим вересня!
18:30
З Першим вересня!
    31 серпня об 11.00 відбулася Урочиста Академія з нагоди посвяти першокурсників ЧНУ у студенти. Як завжди, свято пройшло у Центральному корпусі університету.
    Цьогоріч до студентських лав філологічного факультету влилося немало молодих людей – сформовано 11 академгруп. З них 32 абітурієнти віддали перевагу спеціальності «Журналістика».
    О 10.00 в 22 ауд. присутніх студентів та їхніх батьків привітав декан факультету проф. Борис Бунчук. Він зазначив: «Наш факультет відомий своїми славними академічними традиціями, тут працюють люди, які мають знання і досвід та завжди готові ними поділитися зі студентами. Випускники нашого факультету стали відомими письменниками, культурними діячами, журналістами… Серед них – лауреати Національної премії імені Тараса Шевченка Тарас Мельничук, Марія Матіос. Гордістю факультету є той факт, що тут навчалася поетеса Ліна Костенко, і, як сама зізнавалася, назавжди понесла з собою відчуття склепінь цих аудиторій».
    Декан побажав присутнім успішного навчального року. А далі уже першокурсники знайомилися зі своїми наставниками. Не зважаючи на дощ, усі вийшли на центральну алею, де уже зібралося студентське поповнення всього вузу.
   Гімн України… гімн вузу… вітання ректора… клятва першокурсників… Від сьогодні вони – студенти.
   Вітаємо тих, хто обрав цей прекрасний, хоч подекуди не легкий та не завжди безпечний фах! Хай віра і впевненість супроводжують вас на вашому шляху! В добру путь, майбутні журналісти! Гострого пара, сміливих заміток, творчого натхнення!
reporter.cv.ua
Категорія: Новини студентського життя | Переглядів: 771 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]