Головна » 2010 » Липень » 1 » З дипломом на руках
11:59
З дипломом на руках
Промайнули 5 років наполегливого навчання, і ось настала найважливіша подія для випускників – прощання зі студентським життям, підбиття підсумків невтомної праці у здобутті вищої освіти, отримання диплому державного зразка. А з якими думками покидають стіни рідної Alma mater випускники Чернівецького національного університету? Журналісти «Буковини» спробували вловити частинку позитиву та енергетики уже «вчорашніх» студентів, які поділилися з нами своїми враженнями про роки навчання в університеті.

– Надзвичайно великий багаж знань отримав саме тут, – каже випускник факультету комп’ютерних наук Сергій Нікорич. – Також знайшов справжніх друзів, які завжди підтримають та допоможуть у скрутну хвилину. Стосовно працевлаштування, то вже четвертий рік працюю на телебаченні, планую створити медіа-студію. Одним словом, університет став відправною точкою у справжнє доросле життя.

– Звісно, що враження тільки позитивні, – радісно розповідає випускниця економічного факультету Юлія Костюк. – Відчуваю, що починається щось нове, невідоме, але маю за плечима міцний фундамент знань. За роки навчання сформувався мій світогляд, стала впевненішою та сміливішою! Все це завдяки рідному університету. Буду дуже сумувати за ним. А поки... невеличкий відпочинок і пошук гідної роботи.

– Університет дав мені багато, – зізнається випускник факультету історії, політології та міжнародних відносин Іван Мельницький. – Наприклад, я дізнався яке прекрасне життя студентів – за яким вже сумую, познайомився з великою кількістю цікавих людей, знайшов своє перше кохання. А також – путівку в життя, правда не знаю тепер, що з нею робити і куди йти.

– Ці п’ять років промайнули наче один день, – каже випускник філологічного факультету Олег Ящук. – Запам’ятався скверик за навчальним корпусом, в якому ми полюбляли гуляти, цікаві та дотепні одногрупники. Все життя мріяв стати журналістом, тепер маю на руках бажаний диплом. З перших курсів постійно писав статті до газет, знімав сюжети для телебачення, тому проблем із працевлаштуванням не мав. Університет перетворив мене на ерудовану людину із безліччю творчих ідей та думок!

Всі вони – щасливі та безтурботні випускники. Сьогодні їм можна все: веселитися та пригадувати моменти студентського життя, їсти морозиво, навіть не хвилюючись про провалену відкриту лекцію через хрипле горло. А також – відпускати в небо різнобарвні повітряні кульки, наче символ свободи. Але вже завтра більшість цих юнаків та юнок постануть перед проблемою працевлаштування та перших кроків у самостійне життя. Та все це буде потім... Сьогодні вони щасливі випускники ЧНУ!

Олександр КОРКОІЛ
Переглядів: 838 | Додав: Acropolis | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 соната  
0
Вітаємо випускників, особливо - кафедри журналістики! Бажаємо всім найкращого працевлаштування і задоволення від професії, яку опановували впродовж цих п"яти років. Не розчаровуйтеся в обраному фахові!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]