Головна » 2011 » Серпень » 19 » Вуличні перемоги
21:42
Вуличні перемоги
  Проект «Профілактика ВІЛ/ІПСШ та пропаганда здорового способу життя серед дітей вулиці» оголошує конкурс на кращу опубліковану/відзняту журналістську роботу «Вуличні перемоги».
 
У конкурсі можуть брати участь журналістки / журналісти з усіх регіонів України. Від журналістів-учасників / журналісток-учасниць очікується висвітлення історії однієї чи групи вуличних дітей, а також людей, які їм допомогли. Історія має описувати досягнення дітей, або історії небайдужості стосовно них.

  Героєм журналістської роботи має стати вулична дитина, яка, незважаючи на складнощі й небезпеки життя на вулиці, рятує себе, покращує своє життя, шукає можливості змінити своє життя на краще. Героєм / героїнею роботи також може бути людина або кілька людей, які проявили небайдужість до таких дітей та допомогли їм подолати життєві труднощі. До конкурсу приймаються тільки ті роботи, які були опубліковані/продемонстровані в засобах масової інформації України в період проведення конкурсу.

  Переможець / переможниця конкурсу визначатиметься шляхом голосування членів комісії конкурсу: представників «СНІД Фонду Схід-Захід», Київського Міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Центру екстреної допомоги дітям. Підведення підсумків конкурсу відбудеться з 13 по 23 вересня. Журналістам-переможцям / журналісткам-переможницям конкурсу будуть вручені цінні призи: цифрові диктофони, а головному переможцю / головній переможниці – сучасний ноутбук.

  Адреса для подання електронних версій опублікованих статей та контактів авторів: svitlana_valko(at)afew.org

  Конкурсні роботи приймаються з 1 липня до 12 вересня 2011 року включно.

  Коротко про проект. З метою покращення ситуації щодо здоров’я і благополуччя бездоглядних дітей та молоді, МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід» спільно з Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відкрили Центр екстреної допомоги дітям та молоді, які живуть та працюють на вулиці або опинились у складних життєвих обставинах.

  Основною метою діяльності Центру екстреної допомоги є покращення доступу дітей та молоді, які живуть і працюють на вулиці до медичних, психологічних і соціальних послуг, з метою зниження ризику передачі ВІЛ-інфекції та захворювань, які передаються статевим шляхом, а також формування здорового способу життя серед цієї групи. «СНІІД Фонд Схід-Захід» готовий надати можливість ознайомитись з діяльністю Центру екстреної допомоги в Києві, допомогти у спілкуванні з вуличними дітьми та надати необхідну інформацію.

Контактна особа:
Світлана Валько
AIDS Foundation East-West
svitlana_valko(at)afew.org
+38 (044) 287-20-26
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 637 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]