Головна » 2012 » Червень » 9 » Впевнено йшли до своєї мети!
01:02
Впевнено йшли до своєї мети!

Під час навчання в університеті додому я приїжджала кожного  тижня, але цього часу (1 день) вистачало лише для посиденьках у родинному колі, і це мені подобалось, адже так приємно побути хоча б трошки зі своїми рідними. До того ж, після навчального тижня мені більше нічого і не хотілося. Але з початком літа у мене з'явився багато вільного часу, щоб зустрітися з друзями та родичами, які мені розповіли багато нового, до речі, це були приємні, навіть несподівані новини. Справа в тому, що усі знають, які шанси, умови та пріоритети у селах нашої країни для самореалізації молоді. Кожна дитина бажає чимось займатися: чи то спорт, чи танці, чи щось інше, але, якщо цього нема, вона може вдаватися до якихось інших, часом негативних, занять або дій.

 Приблизно два роки тому наша молодь почала активно займатися спортом. Це був волейбол. Створилася команда під керівництвом молодого вчителя математики, який доклав чималих зусиль для того, щоб зацікавити у цьому молодь. Спочатку було важко. Багато зневірилися в успіх молодої команди, вважали, що це ні до чого не приведе. Але все сталося навпаки. З кожним днем вони удосконалювали свої вміння та навички, серйозно готувалися навіть до незначних змагань. З кожним змаганням вони підкоряли нові вершини, піднімаючись на вищий щабель спортивних чемпіонатах у районі. За такий короткий проміжок часу вони встигли стати основними конкурентами сильніших команд. До того ж, вони заручилися підтримкою і усіх односельчан, і небайдужих до волейболу.

Після визнання такого здорового та цікавого способу життя молодого покоління Стальнівців почав активно розвиватися і футбол. Розвивався він дуже інтенсивно. За короткий час вони домоглися чималих висот. Вони стали відомими у межах рідного району та, до речі, також є сильними конкурентами у змаганнях, адже за допомогою кваліфікованого тренера вони не тільки покращили свої навички, але й стали дружньою командою.

Ніхто до цього байдужим не лишився, а навпаки, за допомогою впливових людей, вони отримують спонсорську допомогу, надійну підтримку, яка значно впливає на спортивний розвиток.

Особисто для мене це є велика перемога наших хлопців, які, не дивлячись ні на що, змогли здійснити свої мрії та обрали такий спосіб життя. Це велика перемога усіх, адже підтримка рідного села їм завжди надавала сил та змушувала йти вперед, досягти більшого. Вони домоглися свого, вони домоглися визнання, вони отримали ті умови, при яких можна готуватися до змагань та до призових місць. 

Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 1091 | Додав: Aurika | Рейтинг: 3.0/3
Всього коментарів: 3
2 Нікуся  
0
так це вже не вперше)

1 sonata  
0
Вітаємо вашу команду, Ауріка! ніколи не думала, що дівчата-першокурсниці напишуть на спортивну тематику smile

3 Aurika  
0
дякую smile Я подумала, що це заслуговує уваги smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]