Головна » 2010 » Серпень » 24 » ВКонтактівське шахрайство – дороге задоволення.
02:52
ВКонтактівське шахрайство – дороге задоволення.
"ВКонтакте.ру" – широкомасштабний інтернаціональний проект для вбивства робочого часу та активного відпочинку. Сьогодні люди познайомившись вже не запитують номер мобільного, і тим більше, поштову адресу – то вже пережитки минулого, а от логін вконтактах – це вже сьогодення.
Звичайно, знайомства і спілкування онлайн – це крок назустріч прогресу, але тут є одне але… Не всі можуть втриматись від потрапляння в залежність від віртуального життя, яке поступово відриває людину від реальності. Так, інтернет – наркотик, але далеко не всі піддаються його дії. Просто такий наркотик має свої складові – сайти: одні корисні, другі нейтральні, треті шкідливі, які певним чином впливають на людську свідомість. Так, наприклад, "Google" – це корисний пошуковий клієнт, який допомагає користувачу швидше знаходити необхідну інформацію і відсіювати "інтернетмусор". Уявляєте, як виглядала б всесвітня мережа без нього? Суцільний безлад! Далі, "Gmail", "Ukr.net", "Mail.ru" – доволі нейтральні сайти, які позбавляють користувача необхідності витрачати гроші на конверти та поштові марки, і при роботі з якими людина затрачає небагато часу, а головне, авторизація не є життєво-необхідною (тобто забув логін, чи пароль – створив нову скриньку, порозсилав друзям і діло з кінцем), а тепер пригадайте, що відбувається з людиною, коли вона забуває пароль від "Вконтактів"? Ну от вам і перший симптом залежності. Але це ще далеко не найгірше! Більшість "контактівців" готові заплатити великі гроші адміністрації сайту, аби підвищити свій рейтинг, чи перекинути друзякам якийсь віртуальний подарунок. У цьому наче немає нічого страшного, адже при таких діях наперед знаєш, скільки треба викласти купюр, а головне, що 100% отримаєш обіцяне від Павла Дурова (засновника сайту).
А тепер головне! Чи існує юзер "вконтекте.ру", який хоча б кілька разів не спробував "зламати" чиюсь сторінку? Мабуть, ні… Всім нам цікаво почитати приватні повідомлення коханої людини, чи то просто накапостити комусь. Така вже наша природа . Саме цією людською рисою і користаються "духи онлайну" – хакери. Вони створили енну кількість інтернет-сторінок, на яких вам за невелику винагороду (від 50 гривень до 200 доларів) пропонують здійснити будь-яку вконтактівську мрію. Традиційно вам пропонують ввести логін обраної "жертви" і свій email. Далі відіслати смс на короткий номер і чекати "манни небесної".
Все, діло зроблене – ви викинули свої гроші в смітник, а точніше у гаманець "доброму дядькові", який так примітивно вас "обчистив". Як результат, є три варіанти: перший – вам нічого не приходить у відповідь, окрім краплини розуму і фрази: "і чого я така(ий) наївний… як це можна було так протупити???!!!". Варіант другий (трохи паскудніший) – вас впродовж кількох тижнів закидуватимуть тисячами спам-повідомлень на зразок: "В Москве открыт новий стриптиз-клуб. Интересует? Набирай номер #### и выиграй ночь бесплатно!". І зовсім кепський результат – ви самі стаєте жертвою хакера, який поверне вам вашу сторінку лише за певну винагороду.
Отже, варто розуміти кілька важливих фактів:
1.Той, хто зможе вам за гроші зламати Вконтакт, не буде себе афішувати, бо одразу попаде в око команді Дурова і правоохоронних органів.
2.Будь-який відкритий для простого користувача сайт, де вам пропонують когось "зламати", підвищити рейтинг, чи просто відкрити доступ до чужих повідомлень – це пастка для вашого гаманця.
3.Не звертайте уваги на переконливі коментарі на тих же сайтах – їх пишуть не реальні люди, а "добрі дядьки".
Якщо мені не вдалось вас переконати, щоб ви тримались подалі від "вконтакт-аферистів", то на закінчення додам ще трішки інформації для роздумів.
"ВКонтакте" – це копія європейського "Фейсбуку", який Павло Дуров "запозичив" і розповсюдив на теренах країн СНД. Кількість користувачів сайту перевищує 12 мільйонів. Керує сайтом не одна людина, а ціла організація, в яку за солідні гроші набрали першокласних коп'ютерних геніїв, що відповідають за безпеку сайту, та захист інформації кожного користувача. Отож, логічне запитання: "Ви справді вірите, що можете зламати "ВКонтакт"? Не тратьте даремно гроші, думайте послідовно і логічно, користуйтесь підказками незалежних форумів і покиньте думку, що задурно (чи з допомогою вільно доступних сайтів) зможете обманути хакерів "ВКонтакту".
І на завершення, якщо вашу сторінку зламали, то скоріш за все ви просто десь необережно засвітили свій пароль і логін, або ж перейшли по невідомому спам-посиланні, яке вам надіслали інтернет добродії – хакери, замаскувавши його під повідомлення від когось із списку ваших друзів.
Детальніше про методи самозахисту ви можете прочитати у статті за цим посиланням http://okontakte.gulini.info/ua/Stati/YAk-zahistiti-VKontaktі-vіd-vzlomu.html
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 1067 | Додав: Їжачок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]