Головна » 2010 » Липень » 15 » Випускникам кафедри журналістики!
19:25
Випускникам кафедри журналістики!

Редакція "Газети по-українськи" оголошує конкурс на такі посади: Журналіст онлайн-видання Gazeta.ua, журналіст у тижневий журнал зі знанням іноземних мов, журналіст відділу "Люди", журналіст відділу "Тема", редактор відділу "Культура", більд-редактор, менеджер відділу реклами.

Резюме направляти по електронній пошті: job@gpu.ua або факсом (044) 496-33-63. Просимо вказати посаду, на яку Ви претендуєте! Обов'язки: пошук інформації у мережі Internet, рерайт, переклад і редагування новин з україномовних та англомовних сайтів, отримання телефонних коментарів від експертів і науковців

Освіта: вища. Досвід роботи: від 6 місяців. Графік роботи: повний день. Вік: 22-35 років. Базові вимоги: вільне володіння українською та російською мовами; обов'язкове знання англійської; швидкий набір тексту; досвід роботи в мережі Internet; висока грамотність; уміння швидко переходити з одного інформаційного приводу на інший; уміння отримати потрібну інформацію від співбесідника; уміння виділяти головні моменти в інформації; зацікавленість новинами науки, технологій, здоров'я; знання політичної та економічної ситуації; здатність до швидкого навчання; ініціативність, відповідальність, пунктуальність; уміння працювати як в команді, так і самостійно; вільне володіння ПК (Open Office, Adobe Photoshop, знання усіх браузерів). Умови працевлаштування: основне місце роботи; зарплата за результатами співбесіди.

Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 699 | Додав: sonata | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]