Головна » 2011 » Грудень » 7 » УВАГА! КОНКУРС СТУДЕНТСЬКИХ ЖУРНАЛІСТСЬКИХ ВІДЕОРОБІТ!
21:48
УВАГА! КОНКУРС СТУДЕНТСЬКИХ ЖУРНАЛІСТСЬКИХ ВІДЕОРОБІТ!
  Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Інститут журналістики, кафедри міжнародної журналістики та телебачення і радіомовлення за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні оголошують конкурс студентських журналістських відеоробіт на тему: „Національна безпека: погляд молоді”.
   Конкурс триватиме з 6 грудня 2011 р. до 29 лютого 2012 р. До участі в ньому запрошуються студенти всіх спеціальностей напряму: „Журналістика та інформація”. Нагорода за перемогу в конкурсі: ознайомча поїздка до штаб-квартири НАТО у м. Брюссель, Королівство Бельгія. Також передбачено заохочувальні призи.
  Мета конкурсу: Представити у відеороботі різноманітне бачення особливостей партнерської співпраці України і НАТО у контексті безпеки держави та показати журналістські навики і вміння донести цю інформацію громадськості. Формат відеоробіт: інформаційне відео, телесюжет, відеоролик.
  Завдання конкурсу: Стимулювати професійне і творче зростання студентів та відпрацювати модель роботи журналіста за редакційним завданням із конкретної тематики.
   УМОВИ КОНКУРСУ:
- До розгляду приймаються студентські журналістські авторські відеороботи, що не виходили в ефірі мас-медіа і не були оприлюднені раніше.
- Хронометраж відеороботи: 3 хвилини.
- Відеороботи можна відзняти професійною, любительською відеокамерами, камерою мобільного телефону тощо.
- Відеороботи представляти на DVD дисках у 2-х примірниках, які супроводжуються анотацією (30 слів) українською та англійською (французькою) мовами.
- До дисків додавати опис, що містить таку інформацію: прізвище, ім’я, по батькові автора, навчальний заклад, курс, групу, контактний телефон, e-mail, а також дату та місце зйомки обов'язково зазначати українською і англійською (французькою) мовами.
- Роботи надавати або надсилати поштою на адресу: Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, вул. Мельникова 36/1, кімн. 210, 04119, Київ, із позначкою: „На конкурс студентських журналістських відеоробіт „Національна безпека: погляд молоді”.
- Завершити подання відеоробіт – 29 лютого 2012 р.
   Результати конкурсу будуть оголошені на підсумковій прес-конференції в Інституті журналістики, що відбудеться наприкінці березня 2012 р. Про деталі буде повідомлено на Інтернет-сторінці Інституту журналістики.
   Журі конкурсу НЕ РОЗГЛЯДАТИМЕ відеороботи, що виконані з порушенням українського законодавства, недотриманням норм журналістської етики та конкурсних умов.
   Надсилаючи роботи для участі у конкурсі, конкурсанти погоджуються з його умовами.
   Учасники конкурсу відеоробіт своєю участю в конкурсі підтверджують і гарантують, що вони є авторами надісланих робіт, володіють усіма авторськими правами на роботи, що беруть участь у конкурсі, не передавали авторських прав іншим особам, крім організаторів конкурсу, та фактом участі у конкурсі не порушують авторських прав третіх осіб.
   Надіслані на конкурс роботи не рецензуються і не повертаються.
   Учасники конкурсу відеоробіт своєю участю в конкурсі дають дозвіл організаторам конкурсу оприлюднювати, тиражувати, розміщувати їхні відео роботи для можливості широкого перегляду з некомерційною метою. Організатори залишають за собою право використовувати отримані на конкурс відео роботи з метою популяризації проекту й в інших акціях із зазначенням авторства та дотриманням українського законодавства.

Оргкомітет, журі конкурсу.
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 751 | Додав: | Теги: конкурс Національна безпека: погляд | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 Pearl  
0
I'm so glad I found my solution olnine.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]