Головна » 2011 » Квітень » 26 » У медіа-проекті – наші випускники
16:00
У медіа-проекті – наші випускники
У чотирьох містах України пройшов унікальний інтерактивний медіа-проект "Інше місто".  
  Із 28 березня до 17 квітня у ньому взяли участь журналісти Рівного, Чернівців, Полтави і Чернігова. Упродовж трьох тижнів четверо журналістів, тимчасово переселившись в інше місто, вивчали і описували його, щоденно виконуючи завдання. Все – задля того, аби у вигляді живого, інтерактивного реаліті-проекту показати читачам та інтернет-користувачам справжній стан туристичного потенціалу чотирьох міст із різних регіонів – і немов би зі сторони подивитися на власне місто. Учасниками проекту стали видавничий дім "ОГО” (Рівне), Медіахолдінг "Молодий буковинець” (Чернівці), Видавничий дім "Жовта газета” (Полтава) та Чернігівська Медіа Група (CMG).
  Від «МБ» у проекті працював випускник кафедри журналістики ЧНУ Михайло Салітра. Журналіст, переїхавши на три тижні в інше місто, щодня отримував завдання-квест: скажімо, дослідити вокзали чи готелі, дізнатись про найпопулярніші туристичні місця, "протестувати” місцевий громадський транспорт, дізнатись, як і де туристу в іншому місті можна культурно відпочити, отримати допомогу медиків, правоохоронців чи, зрештою, пересічних городян. Повз пильне не пройшло ніщо – ні громадські вбиральні в центрі міста, ні неблагополучні райони, ні ринки та супермаркети, ні вивіски, які могли б зорієнтувати туриста в незнайомому місті... Усе фіксувалося на фото та відео, про все оперативно писалося у спеціальному розділі "Блоги” на сайті редакції.
   Кожен день – нові пригоди, нові випробування, нові емоції! Що з цього вийшло, читайте у блогах: http://www.gorod.cn.ua/Inshe_misto_blog.html - погляд Михайла Салітри на Чернігів та http://www.molbuk.com/blogi/blog_denis/ - погляд його колеги з Чернігова Дениса Скриля на наше місто.

Категорія: Про журкафедру | Переглядів: 760 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Lara  
0
БЛОГ САЛІТРИ про Чернігів - варто читати усім)) дуже весело і цікаво)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]