Головна » 2010 » Листопад » 10 » Студентський наступ
23:14
Студентський наступ
Друзі, прохання допомогти зі ЗМІ. Мінімум - переопублікувати на власних ресурсах.

---------- ----------
11 листопада студенти вийдуть на акцію за доступну і якісну освіту. Вони висловлять протест проти спроб комерціалізації освіти, а також висунуть цілу низку позитивних вимог. Демонстрація в Києві почнеться о 16:00 з пл. Перемоги, звідки студенти пройдуть маршем до Міносвіти.

Організаторами акції в Києві виступили Незалежна студентська профспілка "Пряма дія” та Київський осередок Всеукраїнської молодіжної організації "Фундація регіональних ініціатив" (ФРІ). Акція солідарності за участі інших студентських та молодіжних організацій відубеться в Хмельницькому та планується у Львові, Ужгороді та Сімферополі. Про солідарність з акцією заявила молодь Кіровограда, Донецька, Івано-Франківська, Житомира, Дніпропетровська, Рівне, Дубно, Кам'янець-Подільська, Одеси, Харкова та Вінниці.

Нагадуємо, що студентські протести проти платних послуг на початку жовтня зібрали по всій країні більше 20000 студентів. У 14 містах відбулися широкомасштабні акції. Студенти піднялись спілно проти соціальних утисків з боку влади. І вперше з 2004 року така кількість людей безкоштовно вийшла на вулиці відстоювати свої права. Студенти відчули свою силу, а влада відверто злякалася.

Докладніше читайте тут - http://fri.com.ua/?p=6042, http://bit.ly/ccthwa

Категорія: Новини студентського життя | Переглядів: 663 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]