Головна » 2013 » Вересень » 20 » Студенти-журналісти взяли участь у мітингу на захист каналу ТВА
14:45
Студенти-журналісти взяли участь у мітингу на захист каналу ТВА



Сьогодні, 20 вересня, під стінами Обласної державної адміністрації відбувся мирний мітинг журналістів телеканалу «ТВА», який опинився під загрозою знищення.

Журналісти телеканалу «ТВА» разом зі студентами кафедри журналістики ЧНУ ім.Ю.Федьковича, а також із небайдужими мешканцями міста та колегами з різних ЗМІ звернулись до очільників краю,аби вони висловили свою підтримку та не дозволили знищити телеканал.

Як відомо, влітку 2013 соратники депутати-регіонали області звернулись до Нацради з питань телебачення і радіомовлення з проханням, аби «ТВА» не продовжили ліцензію або ж націоналізували.

Влітку 2013 року каналу «ТВА» припинили мовлення, без пояснень або певних причин, та тоді журналісти, працівники каналу самотужки вирішили усі проблеми, відновили мовлення і продовжили працювати.

Сьогодні о 12:00 на сесії ОДА  розглядається питання про долю телеканалу «ТВА».

Під час мітингу журналісти «ТВА» роздали всім присутнім зелено-білі стрічки (кольори телеканалу), але з депутатів-регіоналів їх ніхто практично не брав.

Михайло Папієв влітку 2013 публічно заявив, що зберігатиме нейтралітет стосовно подій, що розгортаються навколо «ТВА». Сьогодні він зазначив, що питання стосовно каналу обговорять на сесії. 

 Бордіян Каріна, 2 курс


Важливе доповнення на своїй сторінці https://www.facebook.com виклала Юлія Сафтенко (журналіст "ТВА"):
"
Шановні колеги, радше більше звертаюся до журналістів, що розміщують новини в інтернеті, на інформаційних сайтах, хочу НАГОЛОСИТИ - головний месидж сьогоднішньої акції колективу ТВА - звернення до голови Чернівецької облдерждадміністрації Папієва НЕ ДОПОМОГТИ каналу ТВА продовжити ліцензію, а НЕ ЗАВАЖАТИ у цьому. Друзі, це ВАЖЛИВО! Дякую за правильні акценти, які розставлятимете у своїх матеріалах!!!!"






Категорія: Статті студентів | Переглядів: 618 | Додав: Lara | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 !!!  
0
Молодці - добре, що підтримали

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]