Головна » 2014 » Квітень » 9 » Студенти кафедри взяли участь у Студентському медіасимпозіумі
11:53
Студенти кафедри взяли участь у Студентському медіасимпозіумі

  Студентка кафедри журналістики ЧНУ ім. Ю. Федьковича Олександра Агєєва та студент кафедри товарознавства та маркетингу ЧТЕІ КНТЕУ Антон Бурачек взяли участь у Медіасимпозіумі СМС’2014 у Львові.

   Вони представляли власний онлайн-проект та боролись за отримання промоушн-підтримки від Школи журналістики Українського католицького університету та СМС’2014. Міжнародний студентський медіасимпозіум  відбувся вперше. Організатори кажуть, що заходів схожого формату в Україні ще не було.
  Медіасимпозіум СМС’2014 тривав впродовж двох днів. Складався він з трьох відділів: Медіалабораторіума (медіадослідження), Майстерні медіакритики (власне медіакритика) та Медіаекспериментаріума (нові медіа). Олександра та Антон були учасниками останнього відділу. Студенти презентували онлайн-проект під назвою «PAZL». www.pazl.name – це творчий блого-соціальний сайт, на якому кожен охочий може опублікувати вірші, оповідання, малюнки, фотографії та інші продукти творчості. Сайт функціонує вже майже два роки, і за цей час встиг стати популярним серед молоді. Команда працює над проектом на добровільній основі, тому потребує належної підтримки. Саме тому вони наважились поїхати на симпозіум.
      Антон та Олександра зізнаються: презентувати свій проект перед журі та іншими конкурсантами було нелегко: «Ми виступали перед такою аудиторією вперше. Переживали за те, чи зрозуміє нашу ідею журі та як відреагує на неї, адже проект нестандартний. Та все пройшло добре: зі своїм завданням впорались на «відмінно»!»
Результати поки що не відомі нікому. Радитись та врешті визначати переможців журі буде до кінця квітня.
Але уже можна констатувати: медіасимпозіум СМС’2014 створив нову академічну платформу для обміну ідеями, проектами і науковими дослідженнями між молодими науковцями, журналістами, медіаекспертами і знаними медіадослідниками з України та з-за кордону на базі школи Школи журналістики і медіакомунікацій Українського католицького університету.
 

Олександра АГЄЄВА

Категорія: Про журкафедру | Переглядів: 822 | Додав: | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]