Головна » Статті студентів
« 1 2 ... 11 12 13
У понеділок 22 лютого на філологічному факультеті відбулася зустріч студентів з відомим українським письменником Степаном Процюком - автором близько півтора десятка книжок поезії, прози, есеїстики та лауреатом кількох літературних премій. Автор належить до так званого «станіславського феномену» в сучасній літературі. Майбутнім філологам та всім зацікавленим, які прийшли на зустріч, він презентував нову прозову книгу «Аналіз крові», які уже викликала в читацьких колах немалі суперечки.

- Чи можливо збагнути природу людських комплексів? Де шукати справжні причини наших найпарадоксальніших учинків, слів, думок? Чому в кожному іноді проступають риси, які нерідко вражають нас самих? Чи психоаналіз – панацея, чи лише перша і не завжди безпечна спроба проникнути в найбільшу таємницю людини – таємницю її психіки? - усі ці й чимало інших гострих питань порушує на сторінках своєї нової книжки відомий письменник, який тривалий час активно цікавиться психоаналізом, або, як він сам сказав, «душезнавством».

Степан Процюк відповів на запитання присутніх про становище сучасної літератури, про тенденції її розвитку, популярність і читабельність сучасних текстів тощо. Сесія-автограф також відбулася у міській книгарні «Букініст». А 23 лютого автор зібрав шанувальників своєї творчості у музеї В.Івасюка.
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 773 | Дата: 26.02.2010 | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 101-110 111-120 121-121