Головна » 2012 » Жовтень » 11 » Стартували «Цифрові медіа в університетах» - ІІ
21:54
Стартували «Цифрові медіа в університетах» - ІІ
   Між благодійним фондом «Розвиток України» та Чернівецьким національним університетом ім. Ю.Федьковича підписано Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю в рамках проекту "Цифрові медіа в університетах” (DigitalMediaUniversities).
  Він стосується підвищення кваліфікації викладачів журналістських дисциплін та запровадження курсу з мультимедіа в університетах України. Навчальні модулі проходитимуть на базі школи журналістики Києво-Могилянської академії. Участь у них візьмуть також відібрані організаторами представники вузів із Сум, Харкова, Маріуполя та Львова. З викладачами українських вишів поділяться досвідом провідні українські та зарубіжні фахівці.
  Проект реалізовуватиметься протягом навчального року у вигляді триденних щомісячних модулів. Кожний модуль присвячено різним аспектам створення контенту та розповсюдження його серед аудиторій. Докладна увага буде приділена новим медіа, принципам конвергованої журналістики, форматам цифрових новин та мульмедійному відображенню контенту у web 2.0, створенню, підтримці та просуванню власного блоґу, інфографіці, аудіо та відео на Інтернеті, бізнес-моделям нових медіа та управлінню конверґованим ньюзрумом.
  У фіналі планується презентація розробленого навчального плану. Перед присутніми виступили представник фонду «Розвиток України», а також керівники Києво-Могилянської школи журналістики Сергій Квіт та Євген Федченко.
Категорія: Про журкафедру | Переглядів: 601 | Додав: | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]