Головна » 2010 » Листопад » 23 » Стань спецкором CG!
19:58
Стань спецкором CG!
Хочеш спробувати себе у журналістиці? Мрієш, щоб твої статті з'являлися на сторінках престижних друкованих та Інтернет-видань? Конкурс «Стань спецкором CG!» - це твій шанс та унікальна можливість проявити себе!

  Стань кореспондентом / кореспонденткою CareerGuide у своєму ВНЗ! Розкажи про життя свого ВНЗ, про студентські будні та свята, радощі та проблеми. Найвдаліші статті ми опублікуємо на нашому сайті. А найкращі кореспонденти отримають право стати офіційними спецкором CG і співпрацювати з компанією CareerGuide у якості авторів, отримуючи гідну винагороду за свою роботу!

  Але це ще не все: беручи участь у Конкурсі, ти можеш виграти самі різноманітні призи. Для цього достатньо надіслати всього одну статтю!

  Зареєструвавшись (www.careerguide.com.ua/konkurs/registration), ти зможеш прочитати докладні правила Конкурсу. Але стисло вони такі:

1. Конкурс проходить з 15 листопада 2010 до 28 лютого 2011 року. Роботи приймаються до 28 лютого 2011 року.

2. Конкурс проводиться в номінаціях: «Краща робота», «Спецкор CG» і номінації, заснованій компаніями-партнерами.

3. Для участі у номінації «Краща робота» достатньо надіслати на конкурс одну роботу. Переможці цієї номінації отримують різноманітні призи!

4. Для участі в номінації, заснованій компаніями-партнерами, достатньо надіслати на конкурс одну роботу. Переможці теж отримують різноманітні призи!

5. Для участі у номінації «Спецкор CG» необхідно надіслати на Конкурс не менше 5 робіт. Переможці отримають призи, звання спецкора CG і запрошення співпрацювати як автору з
компанією CareerGuide!

Отже, реєструйся на сайті та надсилай свої статті за адресою: konkurs(at)careerguide.com.ua!

Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 705 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]