Головна » 2012 » Травень » 4 » Ревізор у Чернівцях. Все ще не так погано
23:12
Ревізор у Чернівцях. Все ще не так погано
Незважаючи на погану погоду, до Чернівців ведуча Нового каналу Ольга Фреймут приїхала з посмішкою. Із закладів, які вона відвідала за час свого перебування, в основну програму, яка сьогодні транслювалася, увійшло два готелі, готельно- ресторанний комплекс, піцерія, кафе та два ресторани.
Готель «Київ»
У номері за 160 грн, де у туалеті смердить менше, ніж у кімнаті, Оля була вражена рушниками коричневого кольору, «крунделиками з носа» і гарячим шоколадом на наматрацниках та плямами на ковдрі, яку одразу ж викинула через вікно. Шафа хиталася і ледве не вбила ведучу. У люксі з галогенними лампами, де «одна з трьох працює, а дві відпочивають», який коштує  400 гривень, рушники вже були білими. Але це не завадило Ользі стати на декілька хвилин прачкою, бо те сіре, що висіло на вікні, вона називати тюллю не стала.
Ванна кімната її порадувала. Там було джакузі, хоч і зацвівше, а в душі - радіо. Простирадла знову не попрасовані. Запах такий, наче «якийсь дядько підпалив собі вуса».
Екстер"єр-хороший. Розміщення готелю в самому серці міста. Інтер"єр - лахміття. Чистота: тхне громадським туалетом. Осблуговування: все вирішує завхоз. Дівчина, яка сидить на ресепшені, каже, що всі номери заброньовані (хоч Оля перевірила, що це не так) і завищує ціни. Вони змінюються залежно від настрою ресепшионіста.

Готель«Буковина»
Готель, де пропалена тюль і дерев"яні вікна. Де подушкою можна забити. Де є зубні щітки патріотичних кольорів синього та жовтого. Ліжко, в якому ніби відправляють в останню путь.
Проте готель має неймовірно вдале розташування, оскільки знаходиться неподалік від зупинок громадького транспорту та парку культури і відпочинку, де при вході гостинно відкривають двері і пригощають цукерками.
Оля відвідала тут люкс - «коробку від взуття» та широченні апартаменти з купою непотрібних меблів.

Піцерія «Маріо»

Екстер’єр: вигідне розташування.

Інтер’єр: потреба в капітальному ремонті. Туалет без дверей, брак аксесуарів.
Ціни: помірні, за салат, чай та піцу - 27 грн.
Чисто на кухні, проте не в залі.
Обслуговування: тут працюють професіонали, але самим власникам треба попрацювати над манерами.

Кафе «Габсбург»
Воно було закрите для обслуговування, проте чарівній пані Фреймут відмовити не змогли.
Екстер"єр - смітники поруч із входом, прекрасний інтер"єр, ціни-за капучіно та морозиво 39.5, чисто, але специфічний запах сигарет. Особливості: на кухні продуктів більше для робітників, аніж для відвідувачів. Бо все зіпсоване, що Олі не сподобалось, кухарка забирала і казала «а то наше, і це наше, і це моє».
Через те, що кафе було трішки відкрите-трішки закрите, оцінка залишилась такою ж.
Ресторан «Версаль»
Тут на ведучу  чекав сюрприз: зачинена на ключ кухня і офіціантка, яка пропонує амерікано з миш"яком. А ще вона зрозуміла, що жіночий туалет за цей час вже могли прибрати і пішла в чоловічий, де була вражена кованими дверима з металевими вставками.

«Сорбонна»
Чотирьохмовне меню до переваг, невдале поєднання різних елементів інтер"єру - до мінусів.
 
Жоден з цих закладів Оля не відзначила. Для мене це досить дивно, адже, наскільки пригадую, Чернівці - перше місто, де відзначили лише один заклад.
 
«Георг Палац»
Сюди Оля викликає таємного споживача – дівчину із Чернівців, яка йде з нею робити перевірку. Незважаючи на те, що Оля побачила канал 18+, зібрала всю брудну постільну білизну і скинула її з 2 поверху прямо вниз, її приємно вразили молоді офіціанти, які пригостили заспокійливим чаєм та тістечками, котрі передають «родзинку» міста. Вона дала наказ працівникам виправити ситуацію і почепила табличку на закладі «Ревізор рекомендує».

Чесно кажучи, я не розумію, чому у програмі відзначили саме «Георг Палац», адже у деяких закладах було менше недоліків. Але все ж таки на своє місто набагато цікавіше дивитися, аніж на чужі. Можна порівняти думки, погляди, побачити те, чого досі не помічали.

Приємно, що про наше місто не забувають ...
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 993 | Додав: Нікуся | Теги: Ольга Фреймут | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]