Головна » 2010 » Жовтень » 30 » Програма Он-лайн-майстерності від Українсько-Польської РадіоШколи
20:11
Програма Он-лайн-майстерності від Українсько-Польської РадіоШколи
Оголошено конкурс для участі у програмі РадіоШколи за напрямком он-лайн-майстерності.

 
  Програма охоплюватиме наступні напрямки:
• Радіомовлення: принципи творення програмних продуктів, програмування.
• Адаптація ефірного радіо до стандартів он-лайн-мовлення. Таргетування.
• Особливості написання текстів для друкованих та веб-медіа. Інформаційні приводи та їх оформлення для обох типів ЗМІ. Мультимедійність.
• Відеозйомка. Теорія. Практика. Відеозйомка для он-лайн сюжетів.
   У рамках програми з он-лайн-майстерності журналісти зможуть творити матеріали безпосередньо для своїх редакцій, експериментувати з формою подачі, програмувати виходи матеріалів тощо. Передбачене стажування в студії онлайн радіостанцій M Joy (http://mjoy.com.ua). Модель навчання: лекції, дискусії, тренінги, майстер-клас.
   Навчання відбуватимуться у Львові 19-21 листопада. Тренерами Школи виступатимуть українські та польські експерти, керівники редакцій. До участі в конкурсі запрошуються журналісти з досвідом роботи у ЗМІ від 1 до 3 років. Вартість участі у програмі Школи становить 200 грн. Витрати на проїзд, проживання та харчування покривають організатори та партнери.
   Відбір до Школи відбуватиметься у два етапи: на основі заповнених анкет (з доданим авторським матеріалом) та телефонного інтерв’ю. Кінцевий термін надсилання анкет – 10 листопада 2010 року на адресу: in(at)radioschool.com.ua. Анкету можна завантажити тут: http://www.radioschool.com.ua/programs/programa-on-lajn-majsternosti.html
    При відборі учасників програми переваги надаватимуться конкурсантам, що запропонують ідею авторської програми для он-лайн медіа та продемонструють здатність практично її реалізувати на професійному рівні, використовуючи отримані знання, навики і контакти.
   Програма реалізовується за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 654 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]