Головна » 2011 » Березень » 17 » Прес-реліз
17:43
Прес-реліз
 
Чернівецький Народний Фотоклуб "Позитив"
м.Чернівці, пров.Вірменський,4 кабінет Кінофотомистецтва
тел.(050)274-56-74, (050)101-03-93
kiruchelo@ukr.net
Звітна виставка фотоклубу "Позитив”
"Без слів…”
  17 березня 2011 року о 15.00 у Чернівецькому обласному художньому музеї відбудеться урочисте відкриття надзвичайно цікавої за змістом та різноманітної за формою виставки фотографічного мистецтва з лаконічною назвою «Без слів…».
  На виставці буде представлено близько 100 робіт, виконаних у різних жанрах. Це репортажі, портрети, пейзажі, архітектура, люди тощо. Серед них є як кольорові знімки, так і класичні чорно-білі.
  Щороку колектив фотоклубу «Позитив» проводить звітну виставку. Цей рік не є винятком, а тому даний захід демонструє результати плідної роботи за останні дванадцять місяців.
  Чотири роки тому за підтримки навчально-методичного центру культури Буковини фотоклуб розпочав роботу з метою розвитку фотомистецтва як одного з найважливіших напрямків сучасної художньої творчості. Його незмінним керівником став молодий та перспективний фотограф Ігор Тимофійчук. За роки діяльності спільно з навчально-методичним центром культури Буковини фотоклуб провів більше 40 виставок у Чернівцях та інших містах України і Румунії, а також розпочав роботу з польськими та австрійськими фотомитцями. За цей невеликий проміжок часу збільшилась як кількість членів фотоклубу, так і коло шанувальників їхньої творчості. Незважаючи на свій молодий вік, фотоклуб стає більш знаним як в Україні, так і за її межами, а про рівень учасників колективу свідчать високопрофесійні роботи, які отримують численні дипломи та нагороди. Роботи фотоклубівців постійно з’являються у періодичних виданнях і каталогах.
  Для кожного члена народного аматорського фотоклубу «Позитив» фотографія стала не лише хобі, а й невід’ємною частиною життя.
  Виставка експонуватиметься впродовж місяця (з 17 березня по 18 квітня). Тож запрошуємо шанувальників фотомистецтва, мешканців та гостей нашого міста відвідати цей незабутній святковий вернісаж.
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 591 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 sonata  
0
Молодці! Добре, коли робота і хобі співпадають. Бажаю студентам - учасникам фотоклубу - багато зацікавлених відвідувачів

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]