Головна » 2011 » Травень » 15 » Онлайн-транляція майстер-класу Еріка Вільямса в рамках школи "Журналістика цифрового майбутнього"
12:31
Онлайн-транляція майстер-класу Еріка Вільямса в рамках школи "Журналістика цифрового майбутнього"
Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України», Могилянська школа журналістики та проект platfor.ma запускають онлайн-трансляцію школи «Журналістика цифрового майбутнього» (DFJ).Трансляція відбуватиметься на http://platfor.ma/blog/eric-r-williams/ 18-19 травня з 9:30 до 17:00.

У школі викладатиме Ерік Вільямс, професор Школи телекомунікацій Університету Огайо (США). Упродовж двох днів майстер-класу він розкриватиме теми, що будуть цікаві в першу чергу медіаменеджерам та журналістам, а також студентам факультетів журналістики, блогерам і тим, хто цікавиться темою нових медіа.

Теми майстер-класу:

18 травня: «Теорія та найкращі практики: бізнес-моделі для роботи агенцій мультимедійних новин»

19 травня: «Оформлення сюжету з використанням телестудії та нетрадиційних джерел відео»

«Розширення аудиторії, яка почує лекції найкращих викладачів медіа у світі, збільшить кількість фахівців, які використовуватимуть сучасні принципи журналістики у своїй щоденній роботі, - коментує ініціативу Олександр Власенко, керівник освітніх проектів Фонду «Розвиток України». - Сподіваємось, що такі онлайн-трансляції стануть звичайною річчю з наступного навчального року і зможуть допомогти тим, хто не пройшов відбір на проект DFJ, але хотів би підвищити свій фаховий рівень».

Після онлайн-трансляції відео майстер-класів будуть доступні на сайті проекту«Платформа». Технічний партнер трансляції - cdn.ua

Про лектора:

Ерік Вільямс (Eric R. Williams) - професор Школи телекомунікацій Університету Огайо (США) - cv. Викладає курси з виробництва відео, написання сценаріїв та участі в міжнародних проектах. Перш ніж стати професором в Університеті Огайо, мав свою власну продакшн-студію впродовж майже п'ятнадцяти років. Був режисером і продюсером більш ніж 300 випусків новин і телешоу в прямому ефірі. Виступав співпродюсером першого в Гайані документального телесеріалу про насильство в сім'ї, безпритульних та сексуальну поведінку молоді. Працював над 20-серійним документальним телепроектом у віддалених районах Еквадору. Продюсував документальний фільм про вплив капіталізму та консьюмеризму на США та Україну. Як пише про себе Ерік, «коли я не працюю, ви зможете знайти мене глибоко в лісах з моєю дружиною Петрою. Ми полюбляємо довгі мандрівки».

Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 622 | Додав: | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]