Головна » 2010 » Вересень » 29 » Милосердя буковинців рятує дитячі життя. Гуртом зібрали рекордну суму 42 тисячі грн.
19:15
Милосердя буковинців рятує дитячі життя. Гуртом зібрали рекордну суму 42 тисячі грн.
  Минулої суботи я стала свідком не зовсім звичного для сучасності явища:  сотні людей щиро жертвували власні гроші заради однієї спільної мети – врятувати життя 115 буковинських дітей, які хворіють на рак та лейкемію. Проходив телерадіомарафон «Подаруй дитині життя». Хто б що не казав про скрутність часу в якому ми живемо, буковинці довели: моральні цінності і бажання допомогти тим, хто потрапив у важку біду, для них вищі матеріального, важливіші, ніж власні меркантильні бажання.

   Бо в той час, як ми мріємо про нову кофтинку чи ображаємося на ближнього через побутову дрібницю, – онкохворі діти відчайдушно борються за життя і мріють про одне – жити і стати здоровими. Сподіваємось, їх мрії здійсняться. Заради цього буковинці пожертвувати під час телерадіомарафону понад 42 тисячі гривень. Це найбільша сума за понад 3-річне існування благодійного фонду допомоги онкохворим дітям. За ці гроші вже купують ліки та дороговартісне обладнання у онкогематологічне відділення обласної дитячої лікарні номер 1. З цієї суми 15 тисяч гривень адресної допомоги  юній краянці Ангеліні Пантелюк надала делегація із Заставнівського району.

   Благодійний телерадіомарафон спільно з фондом «Подаруй дитині життя» провели облдержтелерадіокомпанія «Буковина» та центр «Юність Буковини». Півтори години  прямого ефіру у студії телебачення обговорювали тему милосердя, глядачі бачили інтерв’ю з онкохворими дітьми та їх батьками, з лікарями онковідділення обласної дитячої лікарні номер 1, гостями були також благодійники та меценати.  У цей же час на вул. Братів Руснаків проходила 41 акція «Подаруй дитині життя», а в «Юності Буковини» - благодійний концерт. Повна трансляція марафону здійснювалась на радіо Буковина, часткова – на першій програмі обласного радіо. Сьогодні та завтра о 18:20 на наших хвилях (радіоточка, 67, 97 ФМ (Мгц)  та 837 АМ (Кгц)) та на нашому сайті http://radiobuk.cv.ua ми пропонуємо вам послухати найяскравіші моменти благодійного заходу і серцем приєднатися до доброї справи.

  Обласний благодійний фонд «Подаруй дитині життя» знаходиться за адресою м.Чернівці, вул.Гоголя 12, телефон 57 31 47.Також ви можете надати адресну допомогу конкретним онкохворим дітям, які лікуються в онкогематологічному відділені обласної дитячої клінічної лікарні №1 (вул.Руська 207а)
Категорія: Статті випускників ЧНУ | Переглядів: 741 | Додав: Lara | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]