Головна » 2010 » Листопад » 3 » Майстер-клас від журналіста Бі-бі-сі
00:01
Майстер-клас від журналіста Бі-бі-сі
  16 листопада об 11.30 (ІІІ пара) у 66 аудиторії філологічного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича (VІ корпус) відбудеться зустріч із відомим письменником та журналістом Ігорем Померанцевим. Він даватиме майстер-клас для студентів-журналістів на тему «Ремесло радио: магия звука». Запрошуються усі зацікавлені.

  Ігор ПОМЕРАНЦЕВ – непересічна особистість. Заявляє, що його вже давно не цікавить інформація як така, говорить про звучання полотен Ван Гога, цитує Пастернака і Мандельштама, пояснює значення слів, шукаючи в них корені латинського та грецького походження, бачить світ крізь призму звучання, вирізняє голоси міст, предметів, матеріалів, оспівує верлібр, дегустує вина. Називає себе мандрівником, але побоюється повертатися у місто, де виріс. Рідною мовою вважає російську, українську – «не нерідною», та саме українській дякує за відчуття коренів.
Ліля Шутяк
Категорія: Статті викладачів, лаборантів і т.д. | Переглядів: 708 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 авангардистка  
0
досить цікавий погляд на радіо, не просто інформація, а як звуком передати емоції, як грати на контрастних звуках в ефірі. сама ідея оригінальна

3 VaLiK  
0
meni zovsim ne spodobalosja, niczoho cikavoho, na żal".(((((

2 ch1kyr  
0
Так да) думаю всі будуть...

1 Vitalia  
0
Ігор Помаранцев дуже цікава особистість...приходіть шановні, нудьгувати не будете.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]