Головна » 2012 » Травень » 22 » Книжковий протест
02:53
Книжковий протест

Книжковий протест : відмова Гайничеру від книжки, шумні звуки плескання книжкою об книжку, "начитані" східці і невичерпно творчий потенціал охоронців, які так відкрито "кукали" у двері...


   Директор книгарні «Букініст» Марина Лібанова розповідає журналістці телеканалу «Чернівці» Генрієтті Беух про непотрібність реорганізації.

   Один із найактивніших протестувальників — Андрій Тужиков — прочитав два вірші: свій власний та вірш Івана Добруцького на тему сьогоднішнього протесту.





   Активісти з різними лозунгами, проте ціль одна — не дати реорганізувати книгарні.

   Своїми піснями підтримав протест Сергій Василюк.

   З дверей облради систематично хтось виглядав, проте бачачи фотоапарат, — швиденько ховався. А от людей пускати у приміщення йому вдавалося настільки добре, що навіть не потрапляв у кадр.

   Охоронців ця дія привела в шок і вони вже більше не виглядали. А якась бабуся, проходячи повз, одну книжечку все ж таки поцупила зі східців.

   Книжку навіть левові в рота поставили, а от пан Гайничеру від книжки відмовився, мовляв, така в нього вже є.

   Серед активістів була і я. Ну не можу віддати свій рідний «Букініст» та й інші книгарні у лапи цих… ні, зовсім не левів, а цих злодюг, яким так необхідно декілька зайвих приміщень у місті або зробити там пивні та борделі. Де я тоді буду купувати українські книжки? Як тоді моє місто буде таким, де книгарень було більше ніж кав"ярень?
  Дорогі депутати, я думаю, у вас ну зовсім не буде часу, щоб переслідувати мене десь у темних провулках за останню фразу. Я думаю, вам є чим зайнятись. Придумуйте і далі безглузді законопроекти, проти яких буде повставати народ. Вам же треба показати, що ви щось робите. Але ж не таким чином.
Переглядів: 664 | Додав: Нікуся | Теги: Букініст, протест, книгарні | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]