Головна » 2012 » Січень » 12 » Книжкова новинка від АУП
18:37
Книжкова новинка від АУП
В Академії Української Преси вийшов друком енциклопедичний довідник «Журналістика та медіа» (укладачі З.Вайшенберґ, Г.Й.Кляйнштойбер, Б.Пьорксен / Перекл. з німецької. 530 с.).

  Видання здійснене за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», Гете-Інституту-Київ та Центрального офісу Гете-Інституту (Мюнхен).
  Книга «Довідник. Журналістика та медіа» є фактично енциклопедією масової комунікації. Вона дає в концентрованому вигляді уявлення про погляди провідних європейських вчених у галузі комунікативістики. Тут зібрані енциклопедичні статті, що стосуються найрізноманітніших аспектів масовокомунікаційних відносин, глибоко розроблені питання теорії та практики діяльності мас-медіа.
  Більш ніж 100 статей цього довідника інформують про центральні поняття медіасуспільства. У них наведено визначення понять, розглянуто стан досліджень, подано списки рекомендованої літератури, а також запропоновано коментарі поточних подій у медіасфері.
  Укладачі та автори цього довідника — провідні фахівці в галузі теорії комунікації, медіазнавства й журналістики — особливу увагу приділили змістовій точності, мовній прозорості, практичній наочності та міждисциплінарності з урахуванням міжнародної перспективи.


Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 775 | Додав: | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 sonata  
0
Вартість енциклопедії 120 грн., але один примірник на кафедрі уже є - можна ознайомитися. Особливо корисно тим, хто пише курсову, дипломну та магістерську роботи.

1 sonata  
0
Для інформації щодо придбання книги звертатися на кафедру журналістики - можна колективно замовити книги для груп і курсів

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]