Головна » 2011 » Листопад » 13 » ”Київ,Іринінська,Лифарям”...
00:18
”Київ,Іринінська,Лифарям”...

12.11.2011р. в Чернівцях відбулася

презентація книги Олександра Балабка

Київ, Іринінська, Лифарям

  Вечір про слово, музику та пісню, про те, що робить світ безсмертним, розпочався мелодією з опери - пара молодих людей танцювали балет. Згодом Ірина Персанова - солістка Національної опери України - виконала пісні ” Полюбіть листопад”, ”Дощ над Парижем”, ”Актриса”. На події були присутні дружина пана Олександра; відома поетеса Тамара Севернюк; редактор радіо Культура, викладач Київського національного університету ім. Т. Шевченка Галина Дацюк.

  Пані Галина каже, що знала автора ще тоді, коли він був просто Сашком. Вони навчалися в одному вузі - Київському державному університеті. Пам'ятає його молодим, веселим парубком. Таким він і залишився.                                    

  Олександр Васильович поділився з присутніми творчими планами. Зізнається, що вже четвертий рік працює над романом про Олександра Вертинського і впродовж цього часу відвідав усі його зупинки - від Шанхая до Парижа. А книжка Київ, Іринінська, Лифарям з'явилася спонтанно, незаплановано. У ній йдеться про Сергія Лифаря - молодого талановитого балетного танцівника, хореографа та балетмейстера. Вона вийшла у видавництві БукРек. 30 серпня автор приїхав передати диск, а 15 вересня книгу вже презентували на Львівському книжковому форумі.  

  ”Книжка чудесна, надає духовного піднесення, - саме після таких захоплених відгуків про видання я вирішила придбати її і прочитати.











Малюнок Гречанюка Андрія Юрійовича








Олександр Балабко,прочитавши мою статтю,поділився зі мною ще одним цікавим фото:



http://www.youtube.com/watch?v=zlwROlAtIQ4
http://www.youtube.com/watch?v=-pxS02xW1ac
http://www.youtube.com/watch?v=4_99Nhh7iUE
http://www.youtube.com/watch?v=6PGSkx1CgvE


Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 848 | Додав: Нікуся | Теги: презентація книги, Олександр Балабко, Галина Дацюк | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 1
1 Нікуся  
0
Дякую за редагування)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]