Головна » 2012 » Квітень » 7 » Юрій Терон знову очолив журналістів області
23:01
Юрій Терон знову очолив журналістів області
  На звітно-виборній конференції Чернівецької обласної організації Спілки журналістів України, яка відбулася 6 квітня у приміщенні газети «Чернівці», головою ще на 5 років обрано заслуженого журналіста України Юрія Терона. За нього проголосували 48 із 59 делегатів конференції. Окрім того, на конференції було обрано 11 членів правління обласної організації НСЖУ, ревізійну комісію у складі 4 осіб й делегатів на XII з’їзд НСЖУ.
  У звітній доповіді Юрій Терон зазначив, що обласна спілка значно поповнила свої ряди — у 29 первинних організаціях налічується близько 300 членів Спілки журналістів. Про створення первинної організації НСЖУ заявила й кафедра журналістики ЧНУ.
  На звітно-виборній конференції було ухвалено також положення про Раду етики і права Чернівецької обласної організації Спілки журналістів України. Цей рамковий документ регламентує повноваження Ради, сферу діяльності, порядок розгляду заяв та ухвалення рішень.
  Юрія Терон – журналіст-телевізійник, багато років він працював редактором на Чернівецькому облтелерадіо, редактором і начальником редакційно-видавничого відділу Чернівецького облполіграфвидаву, головним редактором та генеральним директором Чернівецької облдержтелерадіокомпанії. А розпочинав свою трудову діяльність у молодіжній газеті Тернопільської області «Ровесник».
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 664 | Додав: | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]