Головна » 2012 » Квітень » 12 » Який журналіст не мріє стати редактором...
00:25
Який журналіст не мріє стати редактором...
  Думки студентів-першокурсників на тему "Якби я був редактором друкованого видання"

Сидоряк Марта: Редактор – це практичний журналіст, тобто він є і редактором, і журналістом, і кореспондентом, і водночас читачем.

Лупай Вікторія: Я б у першу чергу дотримувалася етичного кодексу. На відміну від відомих чернівецьких видань, наприклад, як «МБ», я не заповнювала б сторінок газети суцільною рекламою. Адже це дуже заважає читачам сконцентруватися на головному.

Дутка Олександр: Якби я був редактором, узяв би на роботу студентів, тому що це дешева робоча сила.

Скурту Аліна: Моє видання мало б культурне спрямування – матеріали про вистави і музеї, музичні новинки та концерти.

Докієн Олександр: Я б запровадив гнучкий графік роботи. Колектив сформував би з молодих людей до 30-ти років. Моє видання мало б андеграундний характер. Менше реклами, але реклама серйозних фірм і підприємств, щоб дохід також був і займав не останнє місце. Можна взагалі без криміналу. Менше об’ємних матеріалів і більше фото.

Чорнокоза Світлана: Проводилися б різні акції для заохочення працівників. Це був би стимул для кар’єрного росту.

Дрига Артем: Якби я був редактором газети, то ця газета мала б шалений успіх. Моє видання мало б назву «Зняти маску». Це була б аналітична, сенсаційна, критикуюча газета. Її фінансував би багатий бізнесмен, про нього я писав би в газеті, тільки подавав би, що ці статті є замовними. Я заснував би рубрику «Світська пилюка влади». Газета мала б 30 сторінок, була б кольорова.

Васкан Тетяна: Мої працівники мали б окрему кімнату для куріння та окреме місце для обіду. До людей потрібно ставитися з розумінням, добротою та підтримкою.

Попадюк Ірина: Я б підняла зарплату до такого рівня, щоб журналіст не думав, де йому ще взяти грошей на прожиття, а писав матеріали.

Швець Микола: Я б придбав для видання транспорт, щоб журналісти швидше добиралися на місце події.

Гайдащук Петро: Наразі не бачу себе редактором, швидше працівником у галузі реклами.

Тринта Аурелія: Я б зробила видання цікавим і актуальним, враховуючи опитування читачів, бо саме вони є споживачами інформації. Я вибрала б концепцію, яка гарантувала б успіх, а не збитки. Об’єднала б те, що б зацікавило різні верстви населення, людей різного віку.

Хомик Оля: Більшість матеріалів були б спрямовані на висвітлення суспільно-важливих подій. Ми дотримувалися б етичних стандартів та законів. Площа реклами не перевищувала б 40%. Було б добре, коли б в нашій країні проводилися конкурси та тендери. Ще дуже важливим моментом є зручний формат газети.

Яшан Вікторія: Я хотіла б бути редактором «МБ». Змінила б дизайн, найголовніше – змінила б концепцію сайту і перебудувала б його з точки зору наповнення. Додала б більше аналітики, як у інтернет-версію, так і в друковану.
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 800 | Додав: | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 1
1 Тетяна Васкан  
0
booze

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]