Головна » 2011 » Жовтень » 27 » Фанати під прицілом
00:06
Фанати під прицілом
   Сьогодні (26 жовтня) після матчу Буковина (Чернівці) - Арсенал (Київ) було вибірково затримано 10 членів фанатського угрупування. Першою із причин стало те, що юнаки палили димову піротехніку. Але, на жаль, наші правоохоронні органи не свідомі того, що шкоди вона завдати не може. Запалили ж її фанати на підтримку улюбленої команди «Буковини», що зазнала поразки.
   Вразило також те, що коли на запитання одного із фанатів: «Вибачте, будь ласка, а за що нас затримують? Як мені відомо, жодного із трьох пунктів складу злочину немає, щоб ви нас забирали» працівник правоохоронних органів відповів: «Закрий рот, а то ще кийком виховаємо». Як виявилося пізніше, майже усіх було затримано «за компанію».
   Після цього ексцесу в голові мимоволі спливає думка, яким чином Україна готується до Євро-2012? Саме це ставлення до людей, які і в дощ, і в сніг не покидають свою команду, ілюструє культуру не просто людей у формі, а й цілої нації. Зовсім інша ситуація була б, якби фанати вчинили розбій чи затіялася бійка. А так замість того, щоб ловити справжніх злочинців, міліціонери вирішили побавитися в героїв і показати членам мирної ультри, де їм місце.
   Ми хочемо йти з Європою нога в ногу, але хіба це можливо, коли не вміємо ставитися до інших з повагою, незалежно від уподобань і професії.
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 765 | Додав: Шпіонка | Теги: фани, Буковина | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 3
3 Шпіонка  
0
Ось і я проте!!!

2 чел  
0
во блин! как же тогда команду поддерживать?

1 на владу можна дивитися лише крізь оптичний приціл  
0
Після речівок про вдячність жителям Донбасу будуть, мабуть, затримувати всіх кого бачать. До речі, цими днями фани "Шахтаря" заявили, що їм заборонили скандувати "Слава Україні!" - протилежний сектор відповідав "Героям слава!"

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]