Головна » 2012 » Січень » 19 » Друга Зимова школа MediaNext оголошує відбір учасників
18:33
Друга Зимова школа MediaNext оголошує відбір учасників
МГО "Інтерньюз-Україна" та спільнота медіа-інноваторів MediaNext за підтримки проекту У-Медіа запрошують студентів факультетів журналістики та медіа-активістів на Другу Зимову школу з нових медіа MediaNext (Київ, 19-25 лютого 2012).

Для чого це? Друга Зимова школа продовжує традиції попередньої Зимової школи (грудень 2010 р.) та двох Літніх шкіл MediaNext, проведених у 2010-2011 рр. Нова школа запропонує оновлений 7-денний курс із застосування можливостей нових медіа відповідно до реалій 2012 року.
Школа дасть її учасникам ті знання і навички з нових медіа, які вони не отримають в університетах з огляду на невисоку практичну підготовку студентів до реалій життя. Школа підвищить конкурентоздатність її учасників під час пошуків роботи в сучасних медіа та пов’язаних з ними сферах.
Чому вчитимемося? Друга Зимова школа з нових медіа MediaNext - це чудовий шанс для учасників впродовж 7 днів засвоїти теоретичні знання та практичні навички інструментів цифрової журналістики. Навчитись ефективній роботі з мультимедіа, соціальними мережами для робочих цілей, управління репутацією, проводити моніторинг, ефективний пошук інформації, засвоїти стилістику в онлайні. Особлива увага буде приділена темі візуалізації інформації і розвитку творчих навичок молодих журналістів.
Лекторами Другої Зимової школи MediaNext виступлять провідні експерти з нових медіа, журналісти та редактори ключових українських ЗМІ (Коммерсантъ Украина, Forbes Украина, LB.ua, Тexty.org.ua та інші), серед них - учасники спільноти медіа-інноваторів MediaNext.
Зимова школа MediaNext – це не лише навчання, а місце зустрічі активної молоді з різних куточків України, можливість знайти нових друзів, однодумців та знайомства, які в майбутньому допоможуть побудувати кар’єру.
Досвід, здобутий на Другій Зимовій школі MediaNext, допоможе студентам та медіа-активістам розвинути свої журналістські навички, дізнатися реалії ринку медіа, запропонувати інноваційні інструменти роботи в редакціях.

Дати проведення: Школа відбуватиметься з 19 по 25 лютого 2012 у Києві в офісі МГО «Інтерньюз-Україна» (вул.Ризька, 15). Навчання триватиме щодня з 9.30 до 18.00.

Хто може взяти участь?
До участі в конкурсі запрошуються студенти факультетів журналістики, а також медіа-активісти (до 25 років) з усіх областей України.

Тренерами навчальних сесій будуть досвідчені медіа-професіонали та експерти з нових медіа з досвідом роботи в галузі.

Умови участі: Учасники другої Зимової школи MediaNext відбираються на конкурсній основі. Усього буде відібрано 30 учасників.

Участь безкоштовна. Обов'язковими умовами участі є:
1) заповнення онлайн-анкети – bit.ly/registr_winter2
2) реєстраційний внесок в перший день навчання - 100 грн,
3) присутність в соцмедіа, наявність ноутбука для навчальних сесій.

Учасники забезпечуються навчальними матеріалами, харчуванням (кава-паузи та обіди).

УВАГА! Учасникам з-поза меж Києва необхідно буде самостійно забезпечити свій проїзд та проживання на період навчання. Організатори можуть сприяти відібраним учасникам щодо спільного пошуку проживання, надавши учасникам контакти один одного.

П’ять учасників мають можливість отримати від організаторів тревел-гранти для компенсації вартості проїзду до Києва та у зворотній бік.

Дедлайн для заявок: Заявки на участь в II Зимовій школі MediaNext приймаються до 18.00, вівторка 31 січня 2012 року

Реєстрація через онлайн-анкету: bit.ly/registr_winter2
Результати відбору – 06 лютого 2012.
Початок навчання – 10 ранку, неділя, 19 лютого 2012 року

Контакти:
Юлія Бабко, координатор програм нових медіа, 063 710 13 96, 044 458 44 40 jbabko@internews.ua

Twitter: @medianext_ua
Блог: medianext_lito.livejournal.com
Cторінка в Facebook: MediaNext Ukraine

постійна адреса анонсу - http://bit.ly/press_winter2

Друга Зимова школа MediaNext організовується МГО «Інтерньюз-Україна» і відбудуться в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації Інтерньюз Нетворк за фінансової підтримки АМР США
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 679 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]