Головна » 2012 » Квітень » 3 » Приймаються заявки на школу молодого журналіста
19:55
Приймаються заявки на школу молодого журналіста
   Ти молодий(-да) та амбіційний(-на)? Хочеш власною професійною діяльністю припинити «джинсу» та мрієш бути професійним журналістом? - Тобі до нас! Школа молодого журналіста надає тобі таку можливість!
  Перша школа пройде у Вінниці для журналістів Львівської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької, Вінницької областей. Другу школу зустрічатиме Чернігів, Чернігівська медіа-група. Третю школу - Запоріжжя.
   Школа журналістики проводиться для молодих журналістів з досвідом роботи до 1,5 року, що вже працюють у редакції регіональної газети.
   Проект здійснюється Асоціацією незалежних регіональних видавців України за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.
Учасники школи матимуть можливість дізнатися, як писати репортажі та робити інтерв'ю, як створювати мультимедійні статті, як робити локальні розслідування, як шукати та перевіряти інформацію, як працювати з соціальними мережами.

Прийом анкет триває до 15 квітня 2012 р.
Місце проведення першої школи - м. Вінниця, на базі Медіа Корпорації «РІА»( місцевого лідера на регіональному медіа ринку).
Докладніше дивіться airpu.org
У разі виникнення питань: office.airpu@gmail.com
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 659 | Додав: | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 1
1 sonata  
0
...можливо, редакції підтримали б молодих випускників dry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]